發新話題

張繼科黑人僧

引用:
原帖由 杰仔 於 2011-11-15 22:45 發表
張繼科有咁擧動係因為他進國家隊道路非常幸苦,以前兩次給劉國粱調回省隊反省,這次他終於打出成績當然激動爆衫
Agree...!

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-11-15 22:11 發表
每個人既性格都唔同
我唔會覺得佢太無品,只會覺得佢係一位很有球味,星味既球員
我完全覺得佢係一種自我的表現..當去到這程度的...最大的對手,一定是自己.

我覺得雖然佢係有料到
但係爆衫呢D野 做一次覺得好型
再做就覺得佢狂妄 目中無人

好狂野我覺得 其實'爆衫'呢種行為不足為奇... 一次係達上世界冠軍 今次係由2:0反超前2:4 確實好大難度.. 仲要對住WANG HAO..

我估佢都係出於真情流露 !

外界的反應相信會幫到佢自我調節....即管留意吓佢日後的表現
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我只係關心佢個紋身係真定假

佢既路咁崎嶇;我認為佢每win一次咁發洩是話比人地聽佢係得個Lor
(不喜勿插 )

我都覺得係過左火位,某程度上我覺得自己國家隊內閧,"年老"既一輩未必會出盡真氣去打,所以贏左之後又爆衫又不可一世咁既樣,有似又真係有點那個,換轉頭,如果你係單項賽事,你丙團既好隊友贏左你,之後佢又爆衫又大叫,又用疑似鄙視眼神望住你,我相信你也會不高興,不過年少氣盛,相信慢慢會成長的

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

我都覺得冇咩問題.....國家隊d隊規都算嚴格 如果佢之前撕3有問題同有鄙視既眼神 應該已經比教練警告過 今次唔敢咁做

唔鐘意佢的就會話佢鄙視眼神.
鐘意佢O既人就會包容佢所有缺點,為佢講盡好話.
我對兩人無感覺,但佢眼神舉動就令我不安.
能顧及別人感受更值的尊重

回復 30# 的帖子

本來我對佢都無感覺, 無唔鐘意, 亦無鐘意, 但睇完佢的舉動和眼神, 就即刻有感覺啦.....

各位唔好大細超,C朗,碧咸等既足球明星入左波都係除衫慶祝架啦, 打羽毛球既天王林丹,李宗偉都係贏波除衫啦, 足球同羽毛球的FANS都唔知幾HIGH,如果唔鐘意一個人,不如用莫須有啦

討厭我吧

除衫無問題
不過都唔駛用d咁既眼神比自己既隊友睇呀...

張繼科打波有技術, 有頭腦; 但我都覺得佢性格真係目中無人, 如果佢唔改e 個性格, 將來佢技術再好, 我相信佢有好成績都係單打項目上而已.

WIN左SIN有得爆....
有能力SIN可以爆到@@

張繼科黑人僧
因為太多人係王皓既FANS
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

Wang hao個款比較善良(鼻子較平 - 聽話; 唔可以遇到壞人)

爆衫果下幾型, 我期待佢爆褲 咁觀眾先有氣氛ga ma

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-11-15 19:11 發表
張繼科個鄙視眼神好黑人僧~~
每次打嬴人地~就用個鄙視既眼神望人地
打嬴人地就要爆衫除衫~~無理人地既感受
對手係隊友黎架ma !!!
超唔中意佢囉 之前仲覺得佢幾好~~
還是馬龍好~~嬴人地都唔會鄙視人~ ...
冇計,人地好波, 寸得起.....
不過, 很多好波既球員都很謙虛既....

發新話題