26 12
發新話題

[其它討論] 什麼品牌乒乓球耐用,無噤容易爆

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

什麼品牌乒乓球耐用,無噤容易爆

近來打紅雙喜十分容易爆裂 有什麼耐用乒乓球推介
本帖最近評分記錄

Niitaku, BTY, TSP, Andro

如果你打紅雙喜都易爆裂...0甘你用咩膠都會好快玩完的了

双魚lo!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

引用:
原帖由 nagispring 於 2011-11-3 09:34 PM 發表
中,所以兩個月換一塊

stiga,Nittaku
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

雙魚都用得好耐!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-11-3 10:44 PM 發表
雙魚都用得好耐!
好難買到

引用:
原帖由 閃人 於 2011-11-3 22:45 發表

好難買到
好難買到雙魚??
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

華星有得買! 剛剛買左

引用:
原帖由 old-cake 於 2011-11-3 11:05 PM 發表

好難買到雙魚??
是,請問什麼地方有

引用:
原帖由 rosawyn 於 2011-11-3 11:06 PM 發表
華星有得買! 剛剛買左
知道,唔該

回復 10# 的帖子

太約幾$$$

我覺得 Komann 的都幾好!

引用:
原帖由 nagispring 於 2011-11-3 21:34 發表
冇誤解嘅話,人哋係問用咩波!

Stiga, Bty 都唔係好襟....

個人認為最好都係 - (1) 雙魚  (2) Kinson
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-11-4 12:23 AM 發表
Stiga, Bty 都唔係好襟....

個人認為最好都係 - (1) 雙魚  (2) Kinson
雙魚好,經常打,夠硬

朋友上次幫我入左幾'同' 世奥德嘅波,竟出奇地好打!!!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011-11-4 01:15 AM 發表
朋友上次幫我入左幾'同' 世奥德嘅波,竟出奇地好打!!!  
貴唔貴請問

比紅大媽一星平少許。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

26 12
發新話題