發新話題

【乒工廠球局】: 4月17日 (星期四) 8:00 - 11:00pm 何文田康樂中心波局

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
O. Thank you la.
記住好好教訓他. 最好整碗雙蛋麵

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 11:47 發表
O. Thank you la.
記住好好教訓他. 最好整碗雙蛋麵
廠長做唔到喇!!!! 等其他高手請佢食啦!!

你太謙la

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 11:58 發表
你太謙la
希望你仔仔玩得開心!!!

I like to join from 9 to 11...
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 11:58 發表
你太謙la
廠長 d 波好好...不過對住我, 從來都不出真功夫......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

敬愛的廠長 :
而家 d 小朋友好勁....如果你今晚吃 腸蛋面...我私人送杯凍 0 茶比你.
小貓三四隻上
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 17:07 發表
敬愛的廠長 :
而家 d 小朋友好勁....如果你今晚吃 腸蛋面...我私人送杯凍 0 茶比你.
小貓三四隻上
你請定我都得喇!! 衰貓!!!!!!!!!

我叫 小貓, back hand mao, 邪貓, 花貓, 大白貓, 貓貓, cheap mao, 死貓....但不是 需貓
我只是風留, 但不下留
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 17:16 發表
我叫 小貓, back hand mao, 邪貓, 花貓, 大白貓, 貓貓, cheap mao, 死貓....但不是 需貓
我只是風留, 但不下留
你就想風流

我無 interested 看你 除幅
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-17 17:18 發表
我無 interested 看你 除幅
哈哈!!!!!!! 梗係唔係睇我啦!!  

你.............

多謝廠長及TopGun兄對小兒的教訓
佢話下次要贏番你地喎, Myron終於有火了
Anyway,這次球局十分正. Tks

Welcome to join more our game next time!!
香港乒乓網

Sure.
已預留兵工星期日一位.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-17 23:34 發表
多謝廠長及TopGun兄對小兒的教訓
佢話下次要贏番你地喎, Myron終於有火了
Anyway,這次球局十分正. Tks
以你仔仔打一年計, 技術相當唔錯,好有潛質!!!!

叫你仔仔下次唔洗比面 d Gary 叔叔
香港乒乓網

太過獎了
同志仍需努力, 向丙組出發

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-18 00:02 發表
叫你仔仔下次唔洗比面 d Gary 叔叔
佢已諗好方法對付廠長了,小心呀Gary

發新話題