98 12345
發新話題

【乒工廠】: 4月20日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 乒工廠訓練日 - 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 mankit 於 2008-4-20 22:56 發表
多謝廠長兄,貓貓兄,各哥哥姐姐不吝嗇和小妹妹們比試,
令她們得益不淺,乒工廠隊裡氣氛非常融洽,甚有大球會風範哩!
祝球會'乒乒'日上.
呢度氣氛好好架, 多的遇來呀! 下次叫Myron同妳女女打番局

引用:
原帖由 小明 於 2008-4-20 23:25 發表

點解我d 運仔咁差ga
你就玩得開心la
開心...... 今日同妹妹仔打波, 超100%認真liness" />

打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-20 23:26 發表

呢度氣氛好好架, 多的遇來呀! 下次叫Myron同妳女女打番局
你個仔都打得好好, 你個仔年齡應該係我地球會最年輕既一個
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

客氣客氣.
佢今年十二. 各位哥哥姐姐,叔叔伯伯多多指教

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-20 23:29 發表

開心...... 今日同妹妹仔打波, 超100%認真liness" />liness" />
認真打波真係最正, 好享受果種樂趣

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-20 23:35 發表
客氣客氣.
佢今年十二. 各位哥哥姐姐,叔叔伯伯多多指教
果然年紀細, 好有前途ar (而家先發現自己已經好大個la ) ...

今日最細是小以信
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-21 00:05 發表
今日最細是小以信
最靚仔都係

今天保守估計有 12 個女仔
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-21 00:17 發表
今天保守估計有 12 個女仔
有mei ?

我都錯失良機...............

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-4-21 00:40 發表
我都錯失良機...............
妳要黎多d呀!!!!!!!

我都想...不過冇時間

少了一個 Aa.....都是差少少
gary 味力都差少少...
廠長我建議你一個星期唔沖涼..應該會有足夠的 "味" 力
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-21 01:06 發表
少了一個 Aa.....都是差少少
gary 味力都差少少...
廠長我建議你一個星期唔沖涼..應該會有足夠的 "味" 力
你提議太好喇!!! big boss!!!!!!

會否改變為 .........................論壇 x 草......
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-21 01:17 發表
會否改變為 .........................論壇 x 草......
good night....!!! 冇你咁好氣

98 12345
發新話題