發新話題

【乒工廠】: 4月20日 (星期日) 3:00 - 7:00pm 乒工廠訓練日 - 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:19 移動
引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-20 22:17 發表
今日好開心有好多妹妹打波,無黎到既波友真係大失良機。

9歲妹妹...加油呀 (你地打波,好好睇既 ~ 姐姐大開眼界)

佢地咁勁,睇黎我都要諗下偈仔係先進組謀一席位先得啦 !!
我會努力令妳佔到個位

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-4-20 22:17 發表
今日好開心有好多妹妹打波,無黎到既波友真係大

9歲妹妹...加油呀 (你地打波,好好睇既 ~ 姐姐大開眼界)

失機

引用:

多謝讚賞,

引用:
原帖由 mankit 於 2008-4-20 22:27 發表

多謝讚賞,
同佢地玩,我都成個細路咁

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-20 22:28 發表

同佢地玩,我都成個細路咁
看小女打球,是自已最大樂趣

引用:
原帖由 mankit 於 2008-4-20 22:32 發表
完全明白,好善慕!!!!

係呀, 佢地係愉園及港隊明日之星.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-20 22:52 發表
係呀, 佢地係愉園及港隊明日之星.
真係好厲害 ,又得意!!!

Myron 都打得好好呀!!!

謝謝

多謝廠長兄,貓貓兄,各哥哥姐姐不吝嗇和小妹妹們比試,
令她們得益不淺,乒工廠隊裡氣氛非常融洽,甚有大球會風範哩!
祝球會'乒乒'日上.

邊係呢! 廠長真大方, 果然係有HKTTF壇草風範

引用:
原帖由 mankit 於 2008-4-20 22:56 發表
多謝廠長兄,貓貓兄,各哥哥姐姐不吝嗇和小妹妹們比試,
令她們得益不淺,乒工廠隊裡氣氛非常融洽,甚有大球會風範哩!
祝球會'乒乒'日上.
客氣客氣,我地宗旨係以快樂乒乓,是否係大球會都其次,我最希望見到d工友打得開心快樂就好滿足!!!!

引用:
原帖由 Myron 於 2008-4-20 22:59 發表
邊係呢! 廠長真大方, 果然係有HKTTF壇草風範
Myron爸爸都玩我

引用:

哇...今次無得黎 >.<"
真係錯失良機

引用:
原帖由 小明 於 2008-4-20 23:07 發表

哇...今次無得黎 >.
係呀!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-4-20 23:03 發表

Myron爸爸都玩我
豈敢!豈敢!
若有任何打雜,訂埸之雜務,有用得到我的時候,請pm或call我
隨時任命

引用:
原帖由 mankit 於 2008-4-20 22:32 發表
你個女, 打波真係好勁, 功架十足,
我呢D老一輩波友仔, 用埋長膠, 依然不能穩佔上風......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 小明 於 2008-4-20 23:07 發表

哇...今次無得黎 >.
小明仔, 今日真係好好睇......

引用:

joey姐姐, 你都要加油.......

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-4-20 23:22 發表

小明仔, 今日真係好好睇......
點解我d 運仔咁差ga
你就玩得開心la

發新話題