發新話題

一個明顯不是位於廣東省內的食肆

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

一個明顯不是位於廣東省內的食肆

從名字看來, 一個明顯不是位於廣東省內的食肆, 不知大家到過沒有呢?!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個名好特別喎, 仲要開24tim

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-4-13 21:57 發表
個名好特別喎, 仲要開24tim
嗰度諗住廿四小時都有人想食雞!

這圖片是在下在的士內拍出去的, 所以有塊玻璃隔住... ...

那食肆老闆可能唔多like廣東人(或想刺激廣東人在那裡消費), 所以起個咁o既名. .

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-4-14 10:53 發表
這圖片是在下在的士內拍出去的, 所以有塊玻璃隔住... ...

那食肆老闆可能唔多like廣東人(或想刺激廣東人在那裡消費), 所以起個咁o既名. .
在哪一個城市/區, 我好有興趣

引用:
原帖由 kei 於 2008-4-14 08:11 發表

在哪一個城市/區, 我好有興趣
hefei

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-4-14 19:26 發表

hefei
想去食下
沙田友∼得閑搵我打波

引用:
原帖由 ElvizBaN 於 2008-5-20 10:55 發表
我知到 好似係美國
美國果d係KFC!

我淨係知道....老母雞是用來煲湯最好
(另外, 招牌後面幾個字係乜 ? 睇唔到....俾棵樹遮住左)
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

引用:
原帖由 petlover70 於 2008-5-20 11:03 發表
我淨係知道....老母雞是用來煲湯最好
(另外, 招牌後面幾個字係乜 ? 睇唔到....俾棵樹遮住左)
兩個招牌都係同款式的... ...

引用:
原帖由 水煮肉片 於 2008-5-21 18:51 發表
过几年我去香港开个食店!叫黑公鸡与小白兔!
咁應該係一個燒烤店!

引用:
原帖由 水煮肉片 於 2008-5-23 13:52 發表
不知這照片是誰拍的,攝影技術太差了.浪費了相機同膠捲了
那是用數碼相機在隔着玻璃的情況下拍攝的... ...

nice phototaking wo;biggnot bad ga la

發新話題