42 123
發新話題

【週日沙田源禾路早場】10月30日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

【週日沙田源禾路早場】10月30日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

源禾路體育館 - (地下)壁球室 #1, #2....
2台2個鐘

是次球局在地下之壁球室...注意, 注意!

玩法:首1鐘練習,第2個鐘玩2上2落
費用:$10

場地非常難book,打埋呢場(30/10)..又要隔幾個星期至book到場...!!!!

本波局提供多球供練習用,參加者請帶備自己球拍出席。

現在有:
1) Poon
2) Alanchan
3) ice-wood
4) wing
5) Riccardo
6) BDH
7) 勳
8) akowk

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-11-12 22:33
討厭輸波,但無奈已成習慣!

I join!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

i join thanks

I join

welcome, bro Alan, ice-wood & wing

join join.
tks tks..

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-10-24 21:22 發表
join join.
tks tks..
welcome, bro!!!

Poon bro...
咁玩法都巧似幾巧玩喎...
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=43247&extra=&page=1
你都整次啦

肥嘟嘟個波友話我唔係沙田友,唔比我參加呀

引用:
原帖由 BDH 於 2011-10-24 23:36 發表
肥嘟嘟個波友話我唔係沙田友,唔比我參加呀
邊個話一定係沙田友至可以參加架....邊樹人士都歡迎..火星尼既都岩!!!
咁..你尼定唔尼?

再唔係我開個朝早八至十招待你啦

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-10-24 21:39 發表
Poon bro...
咁玩法都巧似幾巧玩喎...
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=43247&extra=&page=1
你都整次啦
好耐之前我都有一個類似既構思架...而已都建議過本論壇主持人...不過..

AlanBest 仲唔報名既?
我要搵佢報仇麻

你咪係主持人囉...
你搞啦...
一於中山珠海惠洲溫泉乒乓球之旅啦!
引用:
原帖由 poon 於 2011/10/24 23:43 發表

好耐之前我都有一個類似既構思架...而已都建議過本論壇主持人...不過..

引用:
原帖由 Riccardo 於 2011-10-24 23:40 發表
邊條木咀唔畀你參加...
我幫你打實佢
既然你咁講,我就冒險參加啦

你記記記得幫我打打打打打打~~~~~~許呀

開多個早場八至十畀你又點話

引用:
原帖由 BDH 於 2011-10-25 00:08 發表

既然你咁講,我就冒險參加啦

你記記記得幫我打打打打打打~~~~~~許呀
唉...你2個真淵氣~~~~~

係咪有戲睇JACK!我又來揍吓熱鬧!
JOIN,tks!

welcome, Rosa & akwok

so fast==
.

42 123
發新話題