發新話題

【週日沙田源禾路早場】10月30日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

POON 兄: 當天比賽唔來得 後備上!

阿勳上啦...你 miss 左幾次啦

回復 1# 的帖子

如果仲有位,就加埋我啦,thanks!

引用:
原帖由 `勳' 於 2011-10-28 17:46 發表
關注此貼
勳...replace Rosa la

討厭輸波,但無奈已成習慣!

回復 28# 的帖子

PP Leung... 你想打勻18區呀?
有時間有位歡迎你泥玩呀...
只係呢個時段真係難 book lor.

引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2011-10-28 19:15 發表
如果仲有位,就加埋我啦,thanks!
sorry Leung兄...Full la..
討厭輸波,但無奈已成習慣!

PP Leung.. sorry 今次無位..下次啦...一定要泥呀!

回復 31# 的帖子

hehe...我見到有人黎吾到,米想博下大霚姐....

no la...前次Poon兄invite,都想過黎打下,但前次吾得嘛....

回復 32# 的帖子

下次啦...有機會既...
早上八至十會否太早呀? 我有局喎

其實最早可以book幾多點????
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

七點...係咪想試下?

回復 33# 的帖子

你都知我住邊區啦,沙田打10:00AM,已經係極限,同區/鄰區9:00AM都OK,如果前一晚去左fever,就邊樹都吾洗去,除左張床!
sorry..七/八點吾洗預我呀!

七點我都未打過...
八點想搵人打都唔容易...
都市人實在太忙啦

回復 37# 的帖子

都吾係既......
冬天/初春我去遠足都要七點幾彈起身,通常行四至六個鐘
所以遲下再涼d,星期天去行山啦...

回復 38# 的帖子

好呀...你約呀.
時間配合的話我都想去!

回復 39# 的帖子

you mean hking, right?
我有果行山友,好熟全港d遠足路俓,多數跟佢去多,通常得三至五個人左右
我諗最快都要下個月啦,約得實先再PM/call你啦!

yeah. tks.

發新話題