23 12
發新話題

【灣仔減壓球局】11月21日 (星期一) 9-11pm 灣仔駱克道體育館

【灣仔減壓球局】11月21日 (星期一) 9-11pm 灣仔駱克道體育館

【灣仔減壓球局】11月21日 (星期一) 9-11pm 灣仔駱克道體育館 (4張檯 no2,4,5,6)
都市人生活/工作壓力太大,最好打波減壓.
實施皇制,打三局二,賽前練習 不超過五分鐘
每位收費二十元
請注意:有事來唔到要早一日通知,若人唔到又無通知,就當你放飛机。沒有合理解釋會列入黑名單。

1. Tam校長
2. thynk
3.
4. Kodak
5. Richard
6. alberluk
7. Mike
8. Hody
9. unclefai2011
10. Fai
11. sprite2
12. ahshawn

join,please.

漏咗我

看錯

如實施皇制,應對做王的有些限制,但這難免得失。所以2 up 2 down 最公平,也無爭議。

一張枱三個人好難2上2落
四人一枱兩粒鐘又好似沒夠喉

回復 5# 的帖子

你說得對,餘下的7-8人便無法組合,只可以走台同阿皇打,舖舖都輸到叫救命,如果阿皇贏埋第三者都唔走人,你都無得同第三者打。

此乃減壓球局,贏輸得啖笑,不會輸到叫救命.况者大家水平都是差不多.
做皇的覺得沒有對手可走枱挑戰具他皇者
岩打的多d來打,不岩的得閒至上來lo

I join, thx!

可以打大循環賽,全部對暈,視參加人數,每場三局或二局,有剩時間一局過打皇

引用:
原帖由 Fai 於 2011-11-2 16:49 發表
I join, thx!
你近排壓力應該幾大,因股市太飄忽了

Tam校長你好,

記得我嗎?2年前參加你在維園搞的球局,冇散紙欠你十蚊,一直冇機會再見你。

我見到tommy交比佢代轉給你好嗎?

非常感激!

ycfu
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

回復 13# 的帖子

ycfu,
N年前的事不記得了,嘩你現在貴為球會會長不知幾時得閒聚一聚 指導下我地

Tam 校長,

但係我成日記住呢十蚊呢!

我仲係咁屎,歡迎校長帶隊來友賽呀!我會預留一晚给枚長。
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

MORNING TAM校長, I WANT TO JOIN, PLS COUNT ME IN. THANKS!

回復 16# 的帖子

added, wellcome

引用:
原帖由 Tam校長 於 2011-11-2 16:53 發表

你近排壓力應該幾大,因股市太飄忽了
個市最近真係好飄,chok到暈!

i will join

hi i'd like to join. tks!

Sorry tam校長,我感冒仲未好返,仲係手軟腳軟,so sorry that明天黎唔倒灣仔球局,hope u don't mind. Thx!

23 12
發新話題