發新話題

厭波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 kanlok 於 2011-10-17 21:26 發表

http://www.youtube.com/watch?v=TlRdqYNwA-Q
但覺得空虛的心彷彿已僵化 過去事像炮彈心中爆炸

愛拼才會贏

回復 82# 的帖子

愛爆才會贏

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-10-17 21:34 發表
愛爆才會贏

回復 84# 的帖子

真有.爆了

~超級榮譽~

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-10-17 21:29 發表
愛拼才會贏
IFuhGAvcoXI

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-10-17 21:37 發表

fhGLNOiPsQA&feature=related
BOMB
<-->
.

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-10-17 21:37 發表

fhGLNOiPsQA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=sNrtfT5HmwA

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-10-17 13:03 發表
大家有冇試過好次打極都沒咩多進步 明明應該嬴 又嬴唔到 應該輸ge 即刻輸
之後有d提唔起勁去打波
---------------------------------------

ADD OIL AR!!

回復 89# 的帖子

多謝你

我都有試過.. 比賽前一排得閒就去狂操, 但可能自己好業餘ge關係, 開始只有少少進步, 去到後期開始厭波, 不進反退..
之後聽d教練話放鬆d, 放開一星期左右, d波又返返黎, 真係幾amazing
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

回復 91# 的帖子

多謝分享
我諗我呢排都要強制餓波 可能餓完之後會好D

focus 係其他方面先la, 返到波枱可能有surprise ga
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

回復 93# 的帖子

多謝你
我會努力嫁LA

(不單只是講乒乓球這樣運動)
繁事過度執著或過度沉迷, 反而會為自己帶來煩惱, 尋找到適當的平衡, 才可能會得到釋懷.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-10-19 13:28 發表
(不單只是講乒乓球這樣運動)
繁事過度執著或過度沉迷, 反而會為自己帶來煩惱, 尋找到適當的平衡, 才可能會得到釋懷.
要[黃金時數],多咗少咗都唔好... ...
, 感性理性之前都係人性!

回復 95# 的帖子

多謝以上兩位ge分享

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-10-19 17:37 發表
多謝以上兩位ge分享
唔洗諗啦,同我一樣唔好打住

回復 98# 的帖子

落井下石呀 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
好想打波 但係D功課同測驗好多

打到停唔到手 (吊下cy癮先 )

發新話題