發新話題

離島區分齡賽果男甲乙丙組

離島區分齡賽果男甲乙丙組

離島區分齡乒乓球比賽賽果
男ABC組
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

thx

Thanks.

好累

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-16 19:11 發表
Thanks.

好累
同你打完...要坐輪返屋企

引用:
原帖由 kitkit003 於 2011-10-16 19:24 發表

同你打完...要坐輪返屋企
我都好唔得你幾多,而家冰鎮雙膝中.......

防守兄的反手彈波及正手爆沖好勁
wlwlwl

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-16 19:45 發表

我都好唔得你幾多,而家冰鎮雙膝中.......
冰鎮雙膝....咁大劑.

我都正在做緊按摩chair
wlwlwl

回程大船上有八九成人都小睡半刻
wlwlwl

回復 10# 的帖子

大佬,你都唔弱呀!!! 一個字 - 強

雙腿強勁咁酸痛就真
wlwlwl

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

哇, 超勁......
恭喜! 恭喜!

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-16 19:11 發表
Thanks.

好累
防兄今天不在狀態, 否則定取冠軍 !

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2011-10-17 08:31 發表

防兄今天不在狀態, 否則定取冠軍 !
MoonMoon, 狀態是球員準備比賽的其中一環. 我很享受昨天的比賽. 拿甚麼獎不太重要, 最重要是有波打, 輕輕鬆鬆在長洲過了一個舒服星期日.

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-17 12:52 發表

MoonMoon, 狀態是球員準備比賽的其中一環. 我很享受昨天的比賽. 拿甚麼獎不太重要, 最重要是有波打, 輕輕鬆鬆在長洲過了一個舒服星期日.
Yes , 我見你都打得非常享受, 對比你的對手須然羸了, 但好似都唔係咁開心咁.

恭喜各位得獎者!

發新話題