54 123
發新話題

放棄區賽

放棄區賽

長州的區賽我唔打了, 觀塘的區賽又唔打, 放棄
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

me too
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

myron都一樣. 星期日東區唔打了, 下星期長洲更加唔會入.
今年好好彩抽中 : 元, 荃, 油尖旺, 東, 離同灣仔, 但全部冇打. 出年要選港運會, 唯有出年努力的

南區, 中西區, 油尖旺區都唔打
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

你地點可以咁架, 我想打都無得打呀!

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2011-10-13 22:17 發表
你地點可以咁架, 我想打都無得打呀!
應該報告前想消楚,浪費資源!

其實不應放棄我每中實到

因為撞其他比賽?

唔打緊有箇中理由啦. 何必 , 放鬆下啦

引用:
原帖由 3070 於 2011-10-13 23:04 發表
因為撞其他比賽?
Bingo. 撞左乒總盃, 排名賽, 其他區有之. 有盃攞吾通吾去咩

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-10-13 21:25 發表
長州的區賽我唔打了, 觀塘的區賽又唔打, 放棄
你吾去..我都吾去

引用:
原帖由 Terence 於 2011-10-13 23:10 發表

Bingo. 撞左乒總盃, 排名賽, 其他區有之. 有盃攞吾通吾去咩
如果係咁,呢個係明智選擇,預祝你地有好成績~~~~~

識得放低!好!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 3070 於 2011-10-13 23:18 發表

如果係咁,呢個係明智選擇,預祝你地有好成績~~~~~
OK啦, 乙組攞第3, 但同時冇左元朗同荃灣两隻大盃, 仲要冇埋區代表資格

一句唔該貓貓

引用:
原帖由 Terence 於 2011-10-13 23:26 發表

OK啦, 乙組攞第3, 但同時冇左元朗同荃灣两隻大盃, 仲要冇埋區代表資格
又知拎硬元朗同荃灣?

引用:
原帖由 Terence 於 2011-10-13 23:26 發表

Terence,老實講,區賽o個d,比你贏晒又如何,對乒途幫助不大,咪多2隻杯囉,我覺得Myron前途無可限量,放眼o既係全港排名,以代表香港為目標囉~~~~

引用:
原帖由 3070 於 2011-10-13 23:49 發表

Terence,老實講,區賽o個d,比你贏晒又如何,對乒途幫助不大,咪多2隻杯囉,我覺得Myron前途無可限量,放眼o既係全港排名,以代表香港為目標囉~~~~
Thanks. 代表香港冇可能, 希望曰后可披上加拿大戰衣. 目前都係學業為重, 考入HKU先係目標. 一月個排名賽最后一年打乙組, 但好多老友都好有機會, 一的都唔易打, 隨緣啦

回復 17# 的帖子

全港排名真係咁重要??
區賽較次壓力,反而打得開心,享受得多.
發覺近年很多人輕視區賽,既然不重視,不認真,不如不打好了.

引用:
原帖由 防守王 於 2011-10-13 23:56 發表
全港排名真係咁重要??
區賽較次壓力,反而打得開心,享受得多.
發覺近年很多人輕視區賽,既然不重視,不認真,不如不打好了.
如果兩個比賽撞期要取捨,權衡輕重,當然兩害取其輕啦~~~

54 123
發新話題