發新話題

點解 港島 book 晚上8-10的場 敢困難~~

點解 港島 book 晚上8-10的場 敢困難~~

唉, 發下勞穌先, 點解港島 book 晚上8-10的場 敢困難, 我想長練架......

唔通下下都要入去小西灣, 赤柱, 香港仔.....

< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

THINK SO .............................

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-10-11 14:07 發表
唉, 發下勞穌先, 點解港島 book 晚上8-10的場 敢困難, 我想長練架......

我次次都預早幾個禮拜bk場!!!

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-10-11 14:07 發表

逢星期一過來灣仔打嘛

引用:
原帖由 Tam校長 於 2011-10-11 14:34 發表

逢星期一過來灣仔打嘛
校長不如你改星期五啊~~~~就下我啊......
< -- 新手中的低手

引用:

港島東易bk的

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-10-11 14:35 發表

校長不如你改星期五啊~~~~就下我啊......
逢星期五渣華道你book到場我OK wo

alan,星期五要預早D bk的

引用:

因為比康文署舉辦既活動用晒, 因為佢地有超級優先權! 例如健康舞班已經攞晒成個活動室, 重邊有檯比你book!

基本上, 我check過, 現在直到11月10日的所有星期五晚上8-10壁球場, 魚則魚涌, 西灣河, 渣華道, 都爆洒

< -- 新手中的低手

引用:

星期三晚鰂魚涌8-11pm都有球局
咁多俾你選擇,唉.......

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-10-11 14:45 發表
基本上, 我check過, 現在直到11月10日的所有星期五晚上8-10壁球場, 魚則魚涌, 西灣河, 渣華道, 都爆洒
乒乓球室有無?

我最想係星期五晚,...雖然星期六要番工, 但輕鬆好多....平日晚太難固定時間了....

< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-10-11 14:45 發表

因為比康文署舉辦既活動用晒, 因為佢地有超級優先權! 例如健康舞班已經攞晒成個活動室, 重邊有檯比你book!
遲些我都去報健康舞算了,唉...

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-10-11 14:50 發表
我最想係星期五晚,...雖然星期六要番工, 但輕鬆好多....平日晚太難固定時間了....
渣華道至難bk ,鰂魚涌/西灣河/港東會易bk少少

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-10-11 14:48 發表

乒乓球室有無?
乒乓球室唔駛諗, 比其他組織優先攞左, 淨得星期三比到兩張檯我地, 其他兩張都要自己再book

引用:
原帖由 smallstar 於 2011-10-11 15:00 發表

乒乓球室唔駛諗, 比其他組織優先攞左, 淨得星期三比到兩張檯我地, 其他兩張都要自己再book
sad

發新話題