發新話題

祝 pingpong 早日康復

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

祝 pingpong 早日康復

話說今晚黑暗球局,pingpong與小閒子互相切磋。
可能係小閒子啲波太刁鑽,又可能係 pingpong 太博命....pingpong 的右小腿腿筋撕裂了

痛楚程度= 6-7/10

希望佢早日康復,保重呀老兄

究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

祝早日康福 下次打波唔好再咁博

wa=,=~
pingpong你冇事嘛
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

一日最衰都係我,祝願pingpong早日康復!

祝願pingpong早日康復!

take care ,祝pingpong早日康復!

take care
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

去到咁盡 ?!
希望只是小事小傷, 好快好返 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 小閒 於 2011-10-3 23:32 發表
一日最衰都係我,祝願pingpong早日康復!
小閒子,其實又唔關你事嘅,打波就梗係左右長短上下側旋咁打,再加上 pingpong 本身有舊患,勿自責!
究竟天, 有幾高 ? 我想飛, 飛進星河路 !

保重, 早日康復!

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-10-3 23:42 發表
去到咁盡 ?!
希望只是小事小傷, 好快好返 !
全因他想救一球波,認到他受傷,我內心真係過意不去。

早日康復呀!下次請你飲汽水!

正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 小閒 於 2011-10-4 00:01 發表 全因他想救一球波,認到他受傷,我內心真係過意不去。
你又不需要自責,打波就是這樣!大家都唔想嘅!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

引用:
原帖由 至高境界 於 2011-10-3 23:15 發表
話說今晚黑暗球局,pingpong與小閒子互相切磋。
可能係小閒子啲波太刁鑽,又可能係 pingpong 太博命....pingpong 的右小腿腿筋撕裂了

痛楚程度= 6-7/10

希望佢早日康復,保重呀老兄 ;s ...
保重!!!!!!!!!!

回復 11# 的帖子

是我自已不濟,不要過意不去,同你打波係我既榮幸,
待我好番,再同你打過
另外,多謝各位網友關心

pingpong保重保重
祝早日康復
tigerone is the strongest

Take care, Pingpong
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

HOPE HE WILL GET WELL SOON
<-->