發新話題

颱風下電影院排長龍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

颱風下電影院排長龍

颱風納沙襲港,不少市民不用上班上學,市面人流不多,不過很多食肆都照常營業。有市民趁假期到戲院看電影,售票處排長龍。另外, 有小朋友說,打算和家人到海邊看浪。消防職工總會副主席謝守龍就話,在颱風下進行海上活動,非常危險,即使再好的消防裝備都難敵颱風威力,呼籲市民避免有關活動。
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

岩岩我都諗緊應唔應該去睇戲
而家睇完呢個post有左答案
多謝分享

sure la
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

其實你可以落去買定今晚既戲飛既
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

波又冇得打 ~ 我o係屋企都唔知做咩好了
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

haha~我岩岩睇完xdd
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

家裏的罐頭也排着隊等我開      
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

咪搞我 ,費事o迫餐死

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-29 13:57 發表
颱風納沙襲港,不少市民不用上班上學,市面人流不多,不過很多食肆都照常營業。有市民趁假期到戲院看電影,售票處排長龍。另外, 有小朋友說,打算和家人到海邊看浪。消防職工總會副主席謝守龍就話,在颱風下進行海上 ...
-----------------------------------------

---- 原來你諗住今晚去睇戲

發新話題