發新話題

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

回復 21# 的帖子

我諗禁佢言會好d
封貼沒咩阻嚇性

警告:
如有任何網友,隨便發放未經證實的消息,引起其他網友不必要的誤會及混亂
一律扣分封帖。

先小人後君子
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

回復 22# 的帖子

係呀 聽日打幾點?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-29 14:09 發表
警告:
如有任何網友,隨便發放未經證實的消息,引起其他網友不必要的誤會及混亂
一律扣分封帖。

先小人後君子
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

請樓主自行修改帖中標題及內容
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

再係咁...我要投訴你在網上胡亂發放假消息!!
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

已經有官方消息公佈 : 4:00pm 或 5:00pm 將會考慮改掛3 號風球.

而不是標題講的 2:00pm !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

回復 29# 的帖子

多謝提供

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-29 14:10 發表
係呀 聽日打幾點?
不如就2:30吧

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-29 02:09 PM 發表
我諗禁佢言會好d
封貼沒咩阻嚇性
這是'王子'風格

~超級榮譽~

http://www.hko.gov.hk/contentc.htm
香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
八 號 東 南 烈 風 或 暴 風 信 號 , 現 正 生 效 。

表 示 本 港 吹 東 南 風 , 平 均 風 速 每 小 時 超 過 62 公 里 。

在 下 午 2 時 , 颱 風 納 沙 集 結 在 香 港 之 西 南 約 390 公 里 , 即 在 北 緯 19.8 度 , 東 經 111.5 度 附 近 , 預 料 向 西 或 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 22 公 里 , 移 向 海 南 島 至 雷 州 一 帶 。

過 去 數 小 時 , 納 沙 繼 續 穩 定 地 移 向 海 南 島 至 雷 州 一 帶 , 與 其 相 關 的 廣 闊 環 流 仍 然 影 響 香 港 。 本 港 部 分 地 區 尤 其 是 西 南 部 仍 吹 烈 風 。 隨 著 納 沙 遠 離 香 港 , 本 地 風 勢 有 跡 象 減 弱 。 當 本 港 受 烈 風 影 響 的 威 脅 解 除 時 , 天 文 台 會 在 未 來 兩 三 小 時 考 慮 改 發 3 號 強 風 信 號 。

回復 31# 的帖子

回復 32# 的帖子

好明顯 佢今次係博x
好多人都緊張睇下洗唔洗返工or返夜校 佢仲係到玩野

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-29 02:19 PM 發表
好明顯 佢今次係博x
佢強項;講過唔算數; 身形又同某人一樣,您明喇

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-29 14:26 發表

佢強項;講過唔算數; 身形又同某人一樣,您明喇

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-29 14:19 發表
好明顯 佢今次係博x
高登大把呢d惡搞

回復 38# 的帖子

所以我沒上開高登

引用:
原帖由 朱世赫 於 2011-9-29 13:12 發表
樓主如有問題.可直接pm我.

del 左米看不到是甚麼假消息     
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-9-29 02:36 PM 發表

del 左米看不到是甚麼假消息     
睇左果d 我驚你會去番工

不是假,只是早了發佈,時間不合當,我們都在電腦傍,消息也很清楚的     
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

發新話題