發新話題

丙團種籽

丙團種籽

雅健有兩隊做大種籽....
長膠王子仍然是一號種籽

我地都做左有名無實的五號種籽....本來個名叫 "貓出沒注意" 乒總唔比用
下年要叫 貓貓乒乓
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

點解既?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

不如叫出貓乒團
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-9-27 10:50 發表
不如叫出貓乒團
very good idea
香港乒乓網

唔知其它網友有無其它好建議呢 ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-9-27 10:50 發表
不如叫出貓乒團
贊成!
o( ^ (00) ^ )o

我都係較喜歡希望館,哈哈哈哈!

不如叫無希望
香港乒乓網

貓屎一族
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2011-9-27 10:42 發表

我地都做左有名無實的五號種籽....
你地有個超級甲組球員帶住D明日之星,點解話自己有名無實的五號種籽,太謙!

最大問題是改錯名....我無話用這個名, 但乒總果日打來, 不是我接電話...結果
香港乒乓網

support any name
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

你下年試下比唔比你叫

- 講隊A
- 夾組B
- 灌巾組合

發新話題