發新話題

做占

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

做占

體能練習,重慘過乒乓球練習,
本帖最近評分記錄

~超級榮譽~

GYM人
<-->
.

加油
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-26 22:25 發表
體能練習,重慘過乒乓球練習,
正話你去左做占

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-26 10:54 PM 發表

正話你去左做占
跟個仔做了一小時都成身軟哂

~超級榮譽~

就算唔打波, 體能鍛鍊都是要 keep 著做的,

我每星期都去2 次 Gym, 每次3 小時....在過去的6 年裡從未間斷 !
本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-26 23:02 發表
就算唔打波, 體能鍛鍊都是要 keep 著做的,

我每星期都去2 次 Gym, 每次3 小時....在過去的6 年裡從未間斷 !
犀利呀你

初期做都好辛苦, 但做得2-3個月後習慣了, 咁就唔會再覺得攰.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

回復 6# 的帖子

暫時星期1.3.5做,看下什樣,慢慢嚟

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-26 23:08 發表
暫時星期1.3.5做,看下什樣,慢慢嚟
初做時, 每星期3天是 ok 的...我之前是做5日的(星期3/星期日休息)

後來因為我實在不能分配好時間才減少至2日, 因為我還有太多其他的運動/活動...

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-26 23:18 發表

初做時, 每星期3天是 ok 的...我之前是做5日的(星期3/星期日休息)

後來因為我實在不能分配好時間才減少至2日, 因為我還有太多其他的運動/活動...
已經好利害了.........
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

發新話題