22 12
發新話題

搵一個練波partner

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

搵一個練波partner

體能唔太差....我OUT了

AA制?

我90後 得唔得架???
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

weekday, 花園街..8點後....岩我
討厭輸波,但無奈已成習慣!

阿poon係80後呀

有興趣,我都係80後,不過已謮完書,呢排勁得閒,我都係初手前打左直現在轉打橫板(左手);我自己有板的;地點最好起港島,但九龍都ok的;如果你想有time找日大家出嚟試次先都好呀

自薦, 我都是合適人選, 之前用開直拍, 現在轉練橫拍, 如果你時時都能在通州街練球的話(我住附近), 可以找我呀, 租場費各自一半吧

我可以同你練.

引用:
原帖由 傑仔 於 2011-9-25 22:21 發表
阿poon係80後呀
我係話我8點後旺角可以打....唔係80後!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 ocheung002 於 2011-9-25 17:15 發表
主動開個帖先, 男, 80後, 打直板, 技術唔太好但有決心去好快pickup, 想找1/2個年齡同球技都差不多ge partners 長期有規律地練波, 技術已經不差果d唔駛找我... 初學果d只要有心去陪我練我都好歡迎, 男女不拘, 年紀不要 ...
你要求的條件不太苛刻.那我就介紹女仔比你啦     

打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

我都有興趣 右手直板雙反膠 有機會大家一齊研究下

回復 16# 的帖子

你有球局搞就叫埋我la

回復 18# 的帖子

你想練波都可以搵我

引用:
原帖由 ocheung002 於 2011/9/25 05:15 PM 發表 主動開個帖先, 男, 80後, 打直板, 技術唔太好但有決心去好快pickup, 想找1/2個年齡同球技都差不多ge partners 長期有規律地練波, 技術已經不差果d唔駛找我... 初學果d只要有心去陪我練我都好歡迎, 男女不拘, 年紀不要 ...
冇技術已經不差果d陪你練波,你點可能快pickup?  初學果d波不穩定,你如何練波?
老鬼 ... Add oil ..... ing      >"<

22 12
發新話題