發新話題

發老皮

發老皮

如果同人計分贏到10:2
但對手最後果球
發老皮大力打左個波去老遠,
然後走左去,要你汁波,你會點樣返應吖?
tigerone is the strongest

沒有球品

~超級榮譽~

真係無禮貌

我會好開心咁發現自己其中一個名單多左個名

TELL HIM ASK LONG PIMPLE ATTACK TO TAKE MEDICINE
<-->
.

引用:
原帖由 快弧 於 2011-9-25 00:44 發表
但對手最後果球
然後走左去,要你汁波,你會點樣返應??
邊個咁冇品呀?

唔執囉  一係佢自己執一係球證好人執
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

好無奈loo

主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 快弧 於 2011-9-25 00:44 發表
但對手最後果球
然後走左去,要你汁波,你會點樣返應吖?
你應該好開心,代表你好勁,打到對手發哂老皮.
我同你打都係一樣,好彩我夠定力,差d打到我飛板...

引用:
原帖由 Happy仔 於 2011-9-25 09:30 發表

你應該好開心,代表你好勁,打到對手發哂老皮.
我同你打都係一樣,好彩我夠定力,差d打到我飛板...
Happy 兄,我怕左你就真啦,你次次都打到我氣咳既
上次雅各月賽,你打到我休克咁濟
唔好吖,唔好飛板吖,最多我輸番11:0比你啦
謠過小弟一命啦

你應該好開心呀, 下次唔洗再同個咁屎波的人打球
你升呢啦

咪唔好同佢握手囉, 罵佢都冇用, 唔駛出聲的.

引用:
原帖由 Georgett 於 2011-9-25 11:33 發表
咪唔好同佢握手囉, 罵佢都冇用, 唔駛出聲的.
佢都無握手就走左去

把我塊板的膠片 c 下來,貼在對方塊面上,同他講你都好比面哦      
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

發新話題