發新話題

rosewood 5橫板罕有st柄 SLOD

rosewood 5橫板罕有st柄 SLOD

如題出售rosewood 5st 柄
圖:
d膠唔洗理我換左,板面同板邊一定冇爛,少磨虎口位,少少手汗,9成新,用左幾個禮拜到~
有意pm我
可以連膠(藍鯨2正手反手cj8000)
淨板$650包膠另議

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
  • borkee -10 二手買賣手續費 2011-9-23 21:48

如是正貨,我有興趣(最好能提供來源)!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

我係FRIENDTT到買架--
你唔好以為ST就假..好多人以為係-.-

引用:
原帖由 y5y510769121 於 2011-9-23 21:48 發表
我係FRIENDTT到買架--
你唔好以為ST就假..好多人以為係-.-
Rosewood ST & AN 暫時來講一定唔會是假貨 !

淘寶的 Legend & Master 就會有假貨混入,

Borkee : 呢塊 ST 你可以放心, 是正貨來的 ! (應該是歐洲版)
本帖最近評分記錄
  • borkee +10 唔該哂 2011-9-24 08:12
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

幾多gram?? 86-88g 我有興趣.

好似係接近90,岩岩除膠果陣發現有脫木絲,但不影響打波,唔知介唔介意

回復 6# 的帖子

應該都ok,不過要睇左先,
不過你都賣左比人,想睇都無
唯有等下次.

引用:
原帖由 jasonkywong 於 2011-9-24 12:33 發表 應該都ok,不過要睇左先,不過你都賣左比人,想睇都無 唯有等下次.
本來我都同佢交易中,跟住佢又話留咗比人,雖然塊板係佢,佢有權賣比任何人,但做人應該有啲道義,除非同我傾唔掂數,但我已講好交易時間及地點,佢轉個頭就話留咗比人,激死!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

發新話題