發新話題

RE: 初學想搵人練波 (星期二, 三, 五夜晚or 星期日夜晚)都得

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-30 10:27 發表

真係受歡迎
----------------------------------------

唔好玩我O拉, 壇草.    

我會俾心機同大家學O野. 希望進步得快D.

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-9-30 09:59 發表

-------------------------------------------

係呀天樂.   好多謝大家咁SUPPORT 我. 我會好俾心機加油練好D, HOPE快D PICK UP.
有以上咁多高手用心同你練習,你一定好快上手,你真係幸福~~
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 天樂 於 2011-9-30 13:50 發表

我都想好似你甘找到甘多人陪練 (真是同人唔同命...... )

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 14:02 發表

我都想好似你甘找到甘多人陪練 (真是同人唔同命...... )
wilson找我吧~~~我有時雖然忙, 但如果你早早BOOK場, 我可以安排到的~~~~

我最喜歡西灣河場~~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 天樂 於 2011-9-30 13:50 發表

---------------------------------------------
THX 天樂! 我會用100%努力去練的. 請大家多多指教.

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 14:02 發表

-------------------------------------------------------------

WILSON: NO LA. 你仲多人陪練過我MA, U SO MANY FRIENDS HERE.  

我會成日搵你地陪我練的, 只要大家唔嫌我技術BAD. THX~

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-30 14:10 發表

wilson找我吧~~~我有時雖然忙, 但如果你早早BOOK場, 我可以安排到的~~~~

我最喜歡西灣河場~~~~~
------------------------------------------------

ALAN: 你地有球局PLS TELL ME, 如果大家唔MIND, 我都要找你地陪我練多D!

又一受歡迎的女會員
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-30 14:39 發表
又一受歡迎的女會員
-----------------------------------------------------

咪講笑O拉........... 我只係想將勤補拙, 努力同大家學習, 練好D SKILLS炸. 好多謝大家咁SUPPORT我!

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 00:34 發表

甘岩呀!!我都是住鰂鱼涌 ,找晚出嚟打下指點下我
PM左你,我地約啦,但新手莫怪。
正手:T-Rex
反手:Donic Jo Gold

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-30 14:39 發表
又一受歡迎的女會員
哈哈, 你都有興趣要找人一齊練波呀 ?

其實見到d新人都咁積極 (而其他波友就更加是積極幫忙)

自己也要加一把勁 !
以後器材測試和真正練習要分開處理, 和更加認真 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

J臣生可能要租個lab, 測試認真程度類似呢個經典 :-

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-30 17:02 發表

自己也要加一把勁 !
No no
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 enoffush 於 2011-9-30 16:15 發表

已收到,我都係新手嚟!!!

引用:
原帖由 enoffush 於 2011-9-30 16:15 發表

唔會,我都係新手嚟!!!

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-9-15 11:16 發表
我是初學冇幾耐, 想搵對手陪我練習 / 找高手指導一吓, 請問有人有興趣嗎?   約HK SIDE OR KOWLOON SIDE 打波都OK.  THANKS!

我星期二, 三, 五夜晚or 星期日夜晚都FREE.  

有興趣PLS 留言/ ...
人家以為你是女生,你要講清楚你是男生         
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-10-2 09:56 發表

--------------------------------

I'm really 係女W0R!講真的,otherwise not use girl icon la.

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-10-2 09:56 發表

點解既?依位網友都係想搵人練下波,佢係男係女應該無咩關係,唔使申報性別既
BTW:I USE GIRL ICON,我都係女仔
木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-30 17:02 發表

自己也要加一把勁 !
--------------------------------

thx jclee> let"s add oil together. 多謝你成日指導我同GIVE ME TEACHING VIDEO 睇!

引用:
原帖由 天樂 於 2011-10-2 20:54 發表

點解既?依位網友都係想搵人練下波,佢係男係女應該無咩關係,唔使申報性別既
BTW:I USE GIRL ICON,我都係女仔
----------------------------------------------

天樂: AGREE 你講既. 相信如果有心練波既話男同女大家都會願意幫助的. 我見好多男的想找人練波都好多回應的.

發新話題