發新話題

RE: 初學想搵人練波 (星期二, 三, 五夜晚or 星期日夜晚)都得

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 ocheung002 於 2011-9-25 16:57 發表
男仔你 o 唔 ok? 大家一齊幫下大家練波啦, 我可以打旺角, 通州街, 九龍公園場, 平日8點後, weekend全日可以就你, 最好每week練到2次每次最少2粒鐘, arm打的場租可以我比, 你ok就pm我啦
-------------------------------------------------------------------

thx for reply. 我pm reply o左你. 場租we can share. thanks!

我就住鰂漁沖,晚上隨時得,有局可PM我
個個星期都有去宵夜球局,好多高手。

直拍
正手海夫
反手Donic Jo Gold
正手:T-Rex
反手:Donic Jo Gold

引用:
原帖由 enoffush 於 2011-9-29 09:54 發表

直拍
正手海夫
---------------------------------------------

THX. 請多多指教.

引用:
原帖由 enoffush 於 2011-9-29 09:54 發表

直拍
正手海夫
甘岩呀!!我都是住鰂鱼涌 ,找晚出嚟打下指點下我

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 12:34 AM 發表

甘岩,我都是住鰂鱼涌 ,找晚出嚟打下指點下我
我都到

~超級榮譽~

大家都非常積極,網友yanyan你真係有福

木:樓下文具店流星(TM)
正手:盾牌套膠
反手: 紅雙喜C8

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-30 00:35 發表

我都到
過海都嚟

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 12:37 AM 發表

過海都嚟
您都唔知,我咩區都到,長州有日期一樣照到

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-30 00:39 發表

您都唔知,我咩區都到,長州有日期一樣照到
你以前講過啦

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 12:43 AM 發表

你以前講過啦
明天,老地方
星期6,九龍您都到
星期日老地方
星期一,灣仔
星期二,練波九龍
星期三,未知

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-30 00:47 發表

明天,老地方
星期6,九龍您都到
星期日老地方
星期一,灣仔
星期二,練波九龍
星期三,未知
真勤力 ,重陽我未必打

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 12:49 AM 發表

真勤力 ,重陽我未必打
打好橫板,不要比人睇小
橫板正手似直板
橫板發球似粒仔
您都努力,

~超級榮譽~

``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 00:34 發表

甘岩呀!!我都是住鰂鱼涌 ,找晚出嚟打下指點下我
---------------------------------------

THX. 第日夾時間一齊練. 只要大家唔MIND我初學新手打得唔叻. 我好多時間都可出O黎練.

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-30 00:35 發表

我都到
---------------------------------

WELCOME. THX SO MUCH!

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-9-30 09:57 發表

---------------------------------------

THX. 第日夾時間一齊練. 只要大家唔MIND我初學新手打得唔叻. 我好多時間都可出O黎練.
好呀 ,我都係初學新手打得唔好 ,要練習多D

引用:
原帖由 天樂 於 2011-9-30 00:35 發表
大家都非常積極,網友yanyan你真係有福
-------------------------------------------

係呀天樂.   好多謝大家咁SUPPORT 我. 我會好俾心機加油練好D, HOPE快D PICK UP.

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-30 01:45 發表
-------------------------------------

引用:
原帖由 yanyan222 於 2011-9-30 10:00 發表

-------------------------------------

真係受歡迎
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-30 09:58 發表

好呀 ,我都係初學新手打得唔好 ,要練習多D
----------------------------

你真係謙LA WILSON. 你地成日都練. MUST BE SO GOOD SKILLS. 我會俾心機同大家學O野.

發新話題