43 123
發新話題

乒蕉食蛋自我審判

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

乒蕉食蛋自我審判

尋晚乒蕉又食6隻蛋
技不如人.............
有何良方

ps : 最後大隊長驚我做傻事,於是帶左我去小抄王,隊左2支藍妹 乜都唔記得了

本帖最近評分記錄

你都好, 我連食egg 的机會都無
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

日本仔我好多謝你!下次請你飲酒!

so sad
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

努力練習,下次請番人食蛋
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-14 22:42 發表

小弟欲吃太陽蛋,未知腳下可留情乎
你問過太陽嫂未?

每次打波,打局,打分勝或負是問題嗎,,,,,,,,,問題在打完波後自己有沒有領悟一些東西.在下次打時改一改,和再領悟再改再領悟再改 x 冇限次再領悟再改.......... {因太長不打}........如果一年前是這樣打,一年後又是這樣打,三年後又是這樣打.那你知道問題在那裏了      
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

引用:
原帖由 thynk 於 2011-9-14 22:57 發表

你問過太陽嫂未?
冇太陽嫂,唔駛問

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-14 22:42 發表

小弟欲吃太陽蛋,未知腳下可留情乎
奄列好味d

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 長膠進攻 於 2011-9-14 23:02 發表
每次打波,打局,打分勝或負是問題嗎,,,,,,,,,問題在打完波後自己有沒有領悟一些東西.在下次打時改一改,和再領悟再改再領悟再改 x 冇限次再領悟再改.......... {因太長不打}........如果一年前是這樣打,一年後又是這樣 ...
茅塞稍開。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-14 23:29 發表

貢即係典唧
咪就係咁囉

乒匯乒乓球會

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-14 23:31 發表

吾獨愛太陽蛋
咁幫你唔到了

乒匯乒乓球會

太陽蛋 好味d

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-14 23:37 發表

開汝個頭
汝又回復戰意? 幾時同我練下波姐?  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-14 23:40 發表

汝講嘢, 此乃第一次貢啱聽 難得 好感動 東東
吾驚驚汝 ,怕怕汝d"XYZ"在Fb送給吾嘛 挍到吾被吾的娘親打吾個--> ,所以吾依排會講汝啱聽的說話先 等到吾的娘親順番條氣呀 雪清風"醒" 雪清風"勁" 雪清風"無得頂"

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-15 11:44 發表

Short 咗呀, 東東
short得個你咩!哈哈哈

六隻疍, 小心膽固醇過多喎
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-15 12:30 發表

吾很正常
讓3隻比你 好好味嫁!

<-->
.

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-16 00:41 發表

讓咩讓
唔要蛋呀........咁食蕉巧唔巧?

43 123
發新話題