發新話題

99%新viscaria fl

99%新viscaria fl

只打過一次,
冇手汗,冇傷,
有魚倫紋~~
連99%新的黑國狂3&紅色Bryce Speed,bty護邊,
(原價$1300+230+490=$2020)現時$1500,
有意pm我,
可以用9成上innforne zlc,innforne zlf橫板fl or st換;
圖太大post5到,有意pm留e-mail攞圖;

本帖最近評分記錄

Viscaria全新都係$900,點買成1300

引用:
原帖由 ouhj 於 2011-9-10 22:45 發表
Viscaria全新都係$900,點買成1300
你買到900蚊係你既事
華星就係賣1300

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-9-10 22:46 發表

你買到900蚊係你既事
華星就係賣1300
咁佢係友壇VIP,自然用900元就可以買到,所以原價根本唔係1300

引用:
原帖由 ken 於 2011-9-10 21:55 發表
只打過一次,
冇手汗,冇傷,
連99%新的黑國狂3&紅色Bryce Speed,bty護邊,
(原價$1300+230+490=$2020)現時$1500,
有意pm我,
可以用9成上innforne zlc,innforne zlf橫板fl or st換;
圖太大post5到,有意pm留e-mail& ...
ching, 照計你塊拍都好好打呀, 為什麼打過一次就割愛呀?

是否viscaria加黑國狂3唔多夾呀????

回復 5# 的帖子

因為timo boll zlc比較適合我,
呢塊5系5好打,
系因為我水準5太夠,
打5出佢的實力,
而timo boll zlc我反而控得到,
可以發揮到佢的力量;

回復 4# 的帖子

我係友壇VIP又點- -?
我都5系同ftt買的,
5信你問下佢囉,
你5買的就咪話人喇

國狂3 會唔會散賣 ?
(相信師兄的是堅野)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

賣0左未, 幾重

佢放我飛機 係乒友比人封左唔比入2手交易區

引用:
原帖由 大眼仔 於 2011-10-7 00:21 發表
佢放我飛機 係乒友比人封左唔比入2手交易區
多謝師兄提點

唔洗客氣
我都係唔想多個受害者姐

發新話題