42 123
發新話題

[其它討論] 新版本的澎漲劑

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

新版本的澎漲劑

之前用過了N 咁多枝 【舊版本TRF 澎漲劑】- 黑色瓶的;

最近因為已經轉了包裝 【新版本TRF 澎漲劑】- 是白色瓶的.

覺得兩者是有分別, 新的比舊的還要強 !

使用後海綿和面膠比舊的效果更好, 更軟/更透 !

大家可以放心使用 !
本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

原來如此
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-10 19:37 發表
原來如此
係呀, 之前我都有擔心過新的會冇咁好...
但而家可以放心了 !
(同等份量, 效果更佳)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-10 19:49 發表

係呀, 之前我都有擔心過新的會冇咁好...
但而家可以放心了 !
(同等份量, 效果更佳)
可以在膠面上塗?
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

引用:
原帖由 太陽之子 於 2011-9-10 20:00 發表

可以在膠面上塗?
可以的, 但當然是擦海綿效果會較明顯

JCCLEE兄~ 幾時再落黎同我打下波
我都想試新果隻啊

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-9-10 20:05 發表
JCCLEE兄~ 幾時再落黎同我打下波
我都想試新果隻啊
視乎你是否可以出來九龍 ?
(上次那地點太過隔涉, 又不近MTR)

如果你黎大埔 下次卜太和~
係太和火車站側邊
九龍幾時有波打?

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-9-10 20:16 發表
如果你黎大埔 下次卜太和~
係太和火車站側邊
九龍幾時有波打?
可以, 你得閒就打比我...

下個星期六好冇??

那麼特久力有加強嗎?

舊果支剛剛用曬
正好去買支試下

邊到可以買

引用:
原帖由 bond 於 2011-9-10 22:06 發表
那麼特久力有加強嗎?
特久力 is very important

引用:
原帖由 r_t 於 2011-9-10 22:53 發表

特久力 is very important
其實舊版本的效能都好夠用, 如果能多兩.三倍特久力就更好了

我都想試試........!!!!!!!!!!...............
沖爆超

我遲D有得試
開心

引用:
原帖由 bond 於 2011-9-10 22:06 發表
那麼特久力有加強嗎?
我都是剛剛星期五晚先擦上新的, 持久時間還有待觀察.

但覺得因為功效強左, 用的份量肯定可以節省好多.

引用:
原帖由 jcclee 於 2011-9-13 14:25 發表

我都是剛剛星期五晚先擦上新的, 持久時間還有待觀察.

但覺得因為功效強左, 用的份量肯定可以節省好多.
星期六我盡量約人
暫時都未約到

請問邊度可以買
板:黑水晶
展藝卓球

42 123
發新話題