57 123
發新話題

乒之館一問

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 11:50 發表
Dear Old Cake...
路邊社說某某大C 是今年乙早一號種籽, 水平是夾早有魚.....小心.小心!
Mao Mao
閣下太過奬la , 去年只不過發揮尚算不錯 , 運氣又唔錯 , 所以才有幸(或者是不幸)上咗甲組做水魚。講真甲組水平我真係唔到 , 乙組還可以。希望你都有時間上來玩玩...
我地大部份都係中年人仕 , 除咗嗰個我地全 team 最靚仔"瑋仔"係至年輕。

引用:
原帖由 off+ 於 2008-4-8 12:16 發表
大C做乜做西人?
英文題用英文答 , 中文題用中文答 , 考試都係咁 la....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 11:50 發表
Dear Old Cake...
路邊社說某某大C 是今年乙早一號種籽, 水平是夾早有魚.....小心.小心!
Mao Mao
Mao Mao,
will you come together at next tuesday??

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-4-8 12:17 PM 發表

閣下太過奬la , 去年只不過發揮尚算不錯 , 運氣又唔錯 , 所以才有幸(或者是不幸)上

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-4-8 12:24 發表

Mao Mao,
will you come together at next tuesday??
WHERE ? 乒之館 ??  i think i'm in HK.....如果他們不介意我屎波, 我都想拜候下各球會. 見色見色
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 12:36 發表

WHERE ? 乒之館 ??  i think i'm in HK.....如果他們不介意我屎波, 我都想拜候下各球會. 見色見色
please refer this url,
it is the web site of 乒之館, you may find the location, map, facilities and pricing information here

http://www.pingpongland.com/

so you are going to join?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 12:36 PM 發表

可以叫瑤瑤上來幫你打氣

我要叫 JJ, not yiu yiu   

i want to go, but can't promise.  as i don't know if i will be in HK, China or other location......
but i think 90% can go ...pls advise the time........
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 13:44 發表
我要叫 JJ, not yiu yiu   

i want to go, but can't promise.  as i don't know if i will be in HK, China or other location......
but i think 90% can go ...pls advise the time........
6:30 pm next tuesday

地址:香港鰂魚涌船塢里10-12號長華工業大廈9樓B室
              (太古城站A1出口)

ok ok keep in touch!!!  
Smallstar & 輝 sir...下週二我去送使...個論壇交比你地啦
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 13:44 發表 我要叫 JJ, not yiu yiu    i want to go, but can't promise.  as i don't know if i will be in HK, China or other location......but i think 90% can go ...pls advise the time........
揾埋防手兄

唔洗找人...我 e  d 2 打 6 腳色, 冰個都可以打死我
香港乒乓網

星期2,4就百靈烏在那練波.
以前星期5晚就有一大班friend在那打波..不過我都好耐冇去了

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-4-8 12:17 發表

閣下太過奬la , 去年只不過發揮尚算不錯 , 運氣又唔錯 , 所以才有幸(或者是不幸)上

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 13:48 發表
ok ok keep in touch!!!  
Smallstar & 輝 sir...下週二我去送使...個論壇交比你地啦
雖然Mao有九命,但次次都系哩句,我怕你吾夠用

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-4-8 22:17 發表

呢隻邪貓可能有十九幾條命
可能有九十九幾條

個環境都唔錯,ok~
沖爆超

57 123
發新話題