發新話題

超貴組合是怎麼,請提供

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-5 11:26 PM 發表
我講下我現時最想打的組合, 就係Butterfly Photino + 正手T05, 反手T64

原因係Photino 面材用檜木, 對於球感柔一點, 但因為桐木大芯的硬, 所以提供足夠的支撐力.

正手T05或找一將轉旋為依歸的膠都可以, 去做成 ...
聽您噤講,我又心痕痕 我蝴蝶迷,下個月又唔見過千

~超級榮譽~

引用:
原帖由 dickyho230 於 2011-9-5 11:31 PM 發表
閃人兄,,你可去淘x搜尋 " stigaae ''  收藏家 ge 店舖,,果度$9800塊板都有..
睇睇咩料都好

~超級榮譽~

$69000...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
滴達仔神人

幾千銀濕濕碎啦, golf果d一支都萬萬聲, 仲要6,7支, 乒乓波板真係好相宜架啦

引用:
原帖由 dickyho230 於 2011-9-5 11:40 PM 發表
$69000...
成七皮野 咪搞二叔

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-5 23:33 發表

聽您噤講,我又心痕痕 我蝴蝶迷,下個月又唔見過千
其實jcclee也有道理的~~~Innerforce ZLC~~~~~

同時你知道為何T05同T64嗎?~~~~

所以T64正手也未常不可, 重點是找出最接近最能幫助你打法的東西~~~~

Calibra LT, 我相信可以代替我心中T64的用法~~~~
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

引用:
原帖由 dickyho230 於 2011-9-5 23:40 發表
$69000...
呢d係炒價來唶, 仲邊會有人囉來打

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-5 11:42 PM 發表

其實jcclee也有道理的~~~Innerforce ZLC~~~~~

同時你知道為何T05同T64嗎?~~~~

所以T64正手也未常不可, 重點是找出最接近最能幫助你打法的東西~~~~

Calibra LT, 我相信可以代替我心中T64的用法~~~~ ...
Calibra LT什麼地方買到,,您做白老鼠先, 我跟尾

~超級榮譽~

萬X同新港X, 我都見過, 其實有一排我想買來打單檜的~~~~但最後又唔記得左.......
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 十萬轉vs零轉 於 2011-9-5 23:44 發表

呢d係炒價來唶, 仲邊會有人囉來打
當然..
滴達仔神人

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-5 11:47 PM 發表
萬X同新港X, 我都見過, 其實有一排我想買來打單檜的~~~~但最後又唔記得左.......
今個月;畢值;玩完 回回氣先,月尾再;乒來擋;

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-5 22:27 發表

6000up; 正苦;比都唔夠
其實柳金別注又唔使6000咁多! 睇你去邊度賣嗟..

老顺风!

打粒仔最佳选择,庄则栋用它拿世界冠军。去年杭州打比赛,有一个上海球手用它,当场有人求她卖,出10000人民币,但还是被拒绝。闪人花心机找找看,肯定合你用。
洪华山

引用:
原帖由 blowfish 於 2011-9-6 06:19 發表

當然啦, 正所謂平野無好, 好野邊會平
問題係平嘢無好, 貴嘢 都未必好(撇開咗'唔合用'; 冧價可以喺人踩人, 飆價可以係人'推'人造出嚟)!

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2011-9-6 09:05 AM 發表
打粒仔最佳选择,庄则栋用它拿世界冠军。去年杭州打比赛,有一个上海球手用它,当场有人求她卖,出10000人民币,但还是被拒绝。&#3 ...
成皮野人仔,打到識飛都係噤話

~超級榮譽~

引用:
原帖由 wilson2020 於 5-9-2011 22:11 發表
閃人條水喉o甘勁 ,唔洗問佢屋企一定係開金礦
十分十分認同.........!!!!!!........
沖爆超

引用:
原帖由 hkchiuhk 於 2011-9-9 12:36 PM 發表

十分十分認同.........!!!!!!........
一千幾百,沒有什麼大不了,比起其他運動器材九牛一毛

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-9 13:16 發表

一千幾百,沒有什麼大不了,比起其他運動器材九牛一毛
閃人兄的價值觀開始改變. (就快可以去到做福各位波友的地步了)
< -- 新手中的低手

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-9 01:30 PM 發表

閃人兄的價值觀開始改變. (就快可以去到做福各位波友的地步了)
昨日屯門買了t05fx,真係好好打,t05不外如是,您有興趣囉去

~超級榮譽~

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-9 13:30 發表

期待佢塊05,64及塊波爾

發新話題