85 12345
發新話題

超貴組合是怎麼,請提供

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

超貴組合是怎麼,請提供

人一世物一世,老虎蚧都買嚟打下
本帖最近評分記錄

~超級榮譽~

支持閃人攻頂行動, 做福各位波友!!!!!! (借來打下 )
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

BTY 柳承敏G-MAX+T05+T64
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-9-5 10:03 PM 發表
支持閃人攻頂行動, 做福各位波友!!!!!! (借來打下 )
真,唔係吹水唔抺咀 真嚟料

~超級榮譽~

最貴唔一定最好打
百希達同adidas 有d膠仲貴過t系列好多
但係連 barracuda都比唔上

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-5 10:06 PM 發表
最貴唔一定最好打
百希達同adidas 有d膠仲貴過t系列好多
但係連 barracuda都比唔上
唔好打都嚇得

~超級榮譽~

引用:
原帖由 Yin=] 於 2011-9-5 22:05 發表
BTY 柳承敏G-MAX+T05+T64
暈....日直打兩面, 好打有限......而且, 日直係透板多的膠比較好, T64都叫夾, 05真係未必....

< -- 新手中的低手

adidas p3膠皮 $688 一塊
加多塊張怡寧 $2000左右
成套$3376
柳承敏G-MAX+ adidas p3 應該會係最貴

閃人條水喉o甘勁 ,唔洗問佢屋企一定係開金礦

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-5 10:11 PM 發表
adidas p3膠皮 $688 一塊
加多塊張怡寧 $2000左右
成套$3376
張怡寧直定橫?睇下重有無提供先 稍後決定

~超級榮譽~

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-5 10:11 PM 發表
閃人條水喉o甘勁 ,唔洗問佢屋企一定係開金礦
個晚打完波吹水,命過半百,人一世物一世
死就死啦 咩都試下

~超級榮譽~

如果你反手諗住打返粒仔的話 整塊福原愛Special-FL
配正手spin art 一流

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-5 22:13 發表

張怡寧直定橫?睇下重有無提供先 稍後決定
直橫都應該有 睇你想打咩
不過千其唔好買p3
呢塊野勁唔得

引用:
原帖由 kanlok 於 2011-9-5 10:17 PM 發表
如果你反手諗住打返粒仔的話 整塊福原愛Special-FL
配正手spin art 一流
反手打粒仔 ,這是一定,到時換什麼板請提供,當然愈貴愈好

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-5 22:19 發表

反手打粒仔 ,這是一定,到時換什麼板請提供,當然愈貴愈好
福原愛底板有4種 但係一定係Special-FL呢隻先好打
但係同其他個3塊俾貴左成倍
Special-FL好似買緊10xx-11xx

Xiom   PLATINUM SPECIAL 柳承敏白金特注  中式直板 (日本製造)
聽講全球限量680支, 中式獨木板!
不過要$6000up

咁的話閃人兄你是但買塊膠都貴過人

跟世界排名出發, 打完馬龍, 就打波爾, 之後打張繼科, 之後打水谷隼, 王勵勤, 薩姆索諾夫, 之後打台灣仔莊智淵......
< -- 新手中的低手

軟皮蛇打唔打到粒仔反手?

~超級榮譽~

引用:
原帖由 kenschans 於 2011-9-5 10:22 PM 發表
Xiom   PLATINUM SPECIAL 柳承敏白金特注  中式直板 (日本製造)
聽講全球限量680支, 中式獨木板!
不過要$6000up

咁的話閃人兄你是但買塊膠都貴過人
6000up; 正苦;比都唔夠

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-9-5 22:24 發表
alanchan 軟皮蛇打唔打到粒仔反手?
低調d, 粒仔呢家野, 我自己無乜研究, 但有人說要厚5夾, 就穩中有兇. 可能Stiga TO呢D厚野比較好!!! (我都只係聽說而已 )
< -- 新手中的低手

85 12345
發新話題