發新話題

你打乒乓波係為咗d咩?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-9-5 00:47 發表

你唔係又起網吧呀
很棒的, do you want to go

興趣興趣興趣興趣
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

it's a bit daft to say this, but I play TT for the pleasure of being KO

引用:
原帖由 柏熹仔 於 2011-9-4 21:43 發表
為自己
and興趣

各位努力

興趣
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

引用:
原帖由 john88 於 2011-9-5 18:57 發表

很棒的, do you want to go
找日一齊吧

引用:
原帖由 kangaroo626 於 2011-9-4 22:08 發表
中意速度感高~~又唔洗好似打網球咁辛苦既運動~~
Same as you.

希望追返以往停左好耐無打波而失去的............一切!!!

1) 尋覓昔日感覺,呃下自己以為重係當年的我
2) 個人發洩情緒o既其中一個方法,所以係唔係都大板'藕'

舊日 的足跡

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-5 20:35 發表
打爆FDK和小x童
拯救風仔,助重生,免他再度欺凌小碟同小童

引用:
原帖由 日本仔 於 2011-9-6 06:41 發表

拯救風仔,助重生,免他再度欺凌小碟同小童
'拯救'二字背後不用捐助或津助啩?!

引用:
原帖由 feideepking 於 2011-9-6 10:26 發表

'拯救'二字背後不用捐助或津助啩?!
要呀,請風仔打波 風仔輸波重生比錢

乒乓球每一種技術都博大精深,每學會一種技量就好似學會一種武功,實在非常吸引XD

開開心心打乒乓
快快活活過日晨
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

有時識到女仔???? 點解我無既.......
Xell telecom
手機及PDA電池專門店

引用:
原帖由 likwaiw 於 2011-9-6 18:57 發表
有時識到女仔???? 點解我無既.......
Er.....  dunno sor

發新話題