發新話題

盡數清風之八大惡行 "明丙篇"

引用:
原帖由 日本仔 於 2011-9-1 20:22 發表
雪重生vs日本仔
被爆者自隊一罐
我有成168罐(heineken)500毫升喎...我驚你地兩敗俱傷喎!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-9-1 20:27 發表

我有成168罐(heineken)500毫升喎...我驚你地兩敗俱傷喎!
可以打包嗎

引用:
原帖由 日本仔 於 2011-9-1 20:36 發表

可以打包嗎
不設打包 玩得開心下次可以再約陸島燒炭...哈哈哈

引用:
原帖由 小閒 於 2011-9-1 20:40 發表

不設打包 玩得開心下次可以去燒炭...哈哈哈
等我地一晚掃清168罐,到時唔該你同我地申請件*力事記錄

引用:
原帖由 日本仔 於 2011-9-1 20:44 發表

等我地一晚掃清168罐,到時唔該你同我地申請件*力事記錄
sorry....我已戒酒....實際係得你同重生加件何姑娘飲....飲到幾多就飲幾多我無所為!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-9-1 20:50 發表

sorry....我已戒酒....實際係得你同重生加件何姑娘飲....飲到幾多就飲幾多我無所為!
何姑娘100
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

雪重生星期六你盡爆心中情 ,如果你"輸佐" 我會盡爆你個 直到開 為止   知道味

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-1 23:45 發表

未驚過
哪! 你講架 唔係你會死得好慘 我聽日要入院啦,過兩日再同你吹過 加油!

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-9-2 00:01 發表

哪! 你講架 唔係你會死得好慘 我聽日要入院啦,過兩日再同你吹過 加油!
加油呀.....聰油餅

<-->
.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-3 01:12 發表
今夜又比眾高手嘔打, 敗是依然, 吾從不放棄
有我低低手在此,你應有一勝仗

雪重生打法肅洒快恨準

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-3 01:12 發表
今夜又比眾高手嘔打, 敗是依然, 吾從不放棄
重生兄.......昨夜反手好堅呀! 連我都爭D