發新話題

盡數清風之八大惡行 "明丙篇"

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-30 23:57 發表

佢呢隻嘢係要打或且要撲
要插

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-31 00:04 發表

貢你要插就插佢
唔係你架!!!!!! 雪重生

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-31 00:18 發表

LungDaYor
十分欽敬 欽敬
本帖最近評分記錄

碟碟 我點都唔會插你 .係都插果個---->(瘋癲人)

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-8-31 08:42 發表
碟碟 我點都唔會插你 .係都插果個---->(瘋癲人)
聰聰, 巧, 插佢喇, 風風係15A蘇頭嚟, 可以承受重插

講得好,此人要重插  ,插到佢頂唔順為止,"雲"左借我d小童尿幫幫佢

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-30 21:59 發表
1. 無故狂酷
2. 以大動作騙人騙己
3. 三日唔埋要生要死
4. 吹水多個打波
5. 打波後又要吃宵夜,吃到窮, 愈打愈肥
6. 為人瘋瘋癲癲, 亂up嘢
7. 成日打波都冇進步, 激死人
8. 只得一招, 殺童無悔, 冇新意

你老板又蝦我小童
...
.................

9.唔敬老,打完波唔請我飲啤酒
10.次次盡數我,放一次水都唔得!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-31 17:54 發表

講得好! 佢就係一時同人, 唔渣流灘咁衰格
你貢喳小童都唔夠你打,( 你通知小童一聲,不如叫佢改名屎童 )

特別通告:
93通州打場丁鄧波
會聚何姑娘買燒肉
拖馬會閒人
瘋人重生童童閒話啤啤夫
何娘快活不知時日過
不醉明天book場打 golf >>>>>>>>>>>
我望下個鐘快收工
反屋企食過飯足下棋透透氣
今晚午夜無人瘋仔再同大家鬥長氣!

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-31 19:24 發表

日本仔哥哥, 邊個傻佬會同你打 golf
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

發新話題