31 12
發新話題

深圳乒乓球球館一日遊

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 閃人 於 2011-8-25 11:27 發表
已聯絡高教練.台租$25.教練費,50-120都有
上午9時開始,星期一到星期五最好,星期日什麼時間都好book定他
我想找個教練係打開直板的唔知有邊個選擇

引用:
原帖由 wilson2020 於 2011-8-25 11:32 AM 發表

我想找個教練係打開直板的唔知有邊個選擇
打直板教練多的是,我就難搵,反手粒仔

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-8-25 11:34 發表

打直板教練多的是,我就難搵,反手粒仔
pm傾吧

友傳下午2點前會平d喎.....
不過我覺得呢間ma ma
去實利和較好
閃人幾時上去打叫埋我,,順便回水給你

911    911

2011 年9月11 11時 乒乓是11

引用:
原帖由 fly1983 於 2011-8-25 01:28 PM 發表
友傳下午2點前會平d喎.....
不過我覺得呢間ma ma
去實利和較好
閃人幾時上去打叫埋我,,順便回水給你
回水事小 去實利和事大

~超級榮譽~

實x和乒乓球館
地址:振華路55號2棟士必達大廈2樓
            從皇崗過關搭的士20元內,可說振華路近燕南路,差不多到時留意右邊,從真功夫蒸品
            店側小路進入。若搭地鐵在科學館站下車,從燕南路入。羅湖可乘2路雙層巴士在深南
            大道興華賓館下車回走燕南路)
評:教練水準不俗,與南華差不多,港人兒童較多在這裏練習,在深圳頗有名。地點不太好
        找。教練馮x最出名。
聯繫:xxxxxxxx
推薦指數:@@@@@

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 2011-8-25 11:09 發表

沒有電話提供

世紀南華;推薦指數(最高5@):@@@@@
世纪南华已经不在上步中学这边好几年了,搬到红岭路了。
洪华山

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2011-8-28 07:35 AM 發表

世纪南华已经不在上步中学这边好几年了,搬到红岭路了。
多謝華山兄通知 打電話問清楚地址

~超級榮譽~

it had became a guest house, check new address

Bty innerforce 兩面反膠

31 12
發新話題