發新話題

如果打比賽途中被對手問候娘親, 你會點做 ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 wlwlwl 於 2011-8-24 13:04 發表

點解個球証唔比個黃牌出哩?
球例有無話唔準講(操)口?

哩D嘢唔洗球例都可以紅牌啦!!!
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

引用:
原帖由 44_66 於 2011-8-24 12:59 發表

y 師傅 ... 如果已經好大聲 , 大聲到連坐係出面既觀眾都聽到 , 仲要大聲d
如果佢夠膽係我面前再講多次就真係一條好漢!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-8-24 13:12 發表

我仲以為你會開佢x

引用:
原帖由 ycfu 於 2011-8-24 13:12 發表

最怕佢可能18年後先至變
wlwlwl

引用:
原帖由 44_66 於 2011-8-24 12:59 發表

y 師傅 ... 如果已經好大聲 , 大聲到連坐係出面既觀眾都聽到 , 仲要大聲d
其實佢系咪想同你分享打乒乓以外之另一細藝.....( 想必就是農務系科 )

引用:
原帖由 日本仔 於 2011-8-24 13:15 發表

我仲以為你會開佢x
我會大大聲問佢,佢夠膽大大聲講多次的話,結局唔洗我講呀化!
約 翰 一 書 4:20 人 若 說 我 愛 神 , 卻 恨 他 的 弟 兄 , 就 是 說 謊 話 的 ; 不 愛 他 所 看 見 的 弟 兄 , 就 不 能 愛 沒 有 看 見 的 神。

最好同佢講
我E家開始錄影,
如果佢唔介意同千千萬萬人係YouTube分享, 佢可以繼續
wlwlwl

draw爆佢, 搞到好炆 (joking)

引用:
原帖由 44_66 於 2011-8-24 11:57 發表
我會用心打埋落去, 最好贏埋, 仲要禮貌地同對方扼手
agree

draw him and win the match
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

引用:
原帖由 日本仔 於 24-8-2011 13:06 發表

球例有無話唔準講(操)口?
題目係話:被對手問候娘親 並非一般講粗口......

我會立即投訴,然後棄權唔打!!
呢個環境已經處於人身侮辱! 再比賽落去為何?
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

君子不與小人相爭 智者不為小事所困
比我就當咩都聽唔到 心入面講聲冇家教算
發球搶攻前三板
側身爆衝攻破綻

<-->
.

叫佢以後唔洗出街打波,離埋系屋企同佢 XX 打囉..............

<-->
.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-24 19:05 發表
I will say : love u very much!
粒褲 U 2

引用:
原帖由 嘉靜 於 2011-8-24 21:19 發表

我又agree下先
wilson俾人抽水

發新話題