發新話題

(滿)【龍恆乒賽】之<中秋追月友誼賽>

Mobile :61139495 thanks

引用:
原帖由 ykchung 於 2-9-2011 09:39 發表
Mobile :61139495 thanks
call U but no reply..... U call me la!! thx!!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

仍有一位空缺.......

jackw19970920, 請儘快確認比賽與否?!

jackw19970920, 最後今天確認!!!

jackw19970920:

你是否參與不是問題,但由始至終都無回應(包括我pm你兩次)...............
我不想在此作任何的猜測,同是論壇的朋友,祇要彼此多點尊重!

bd_fan

大眼仔+BUT  JOIN

引用:
原帖由 大眼仔 於 5-9-2011 12:10 發表
大眼仔+BUT  JOIN
歡迎歸隊!

男子少年及女子混合組仲有個位........

sorrysorry~~~~~
i confirm to join  

但我即日比錢=]

但我朋友不能來sorry

主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

引用:
原帖由 jackw19970920 於 5-9-2011 23:30 發表
sorrysorry~~~~~
i confirm to joinliness" />  
liness" />
但我即日比錢=]

但我朋友不能來sorry
ok!! but u must pm y're phone no. to me today for further contact.

Jackw19970920, y're pm is received, thx!!

有一會員臨時有事, 現有一位空缺!!!

各位參與 <中秋追月友誼賽>  的好友,記得明天依時出席

謝謝各位!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-9-12 13:05 發表
各位參與 <中秋追月友誼賽>  的好友,記得明天依時出席!

謝謝各位!!
到時見la

引用:
原帖由 小閒 於 12-9-2011 13:12 發表

到時見laliness" /> liness" />
到時請大家飲野!!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2011-9-12 13:05 發表
各位參與 <中秋追月友誼賽>  的好友,記得明天依時出席!

謝謝各位!!
收到!

中秋食得多月餅,最佳消脂方法就系參加龍恆乒賽
中秋快樂!

引用:
原帖由 日本仔 於 2011-9-12 14:09 發表
中秋食得多月餅,最佳消脂方法就系參加龍恆乒賽
中秋快樂!
你都唔到仲好講野!

引用:
原帖由 小閒 於 2011-9-12 14:11 發表

你都唔到仲好講野!
我要全心應付乒蕉,不能一心二用呀!

引用:
原帖由 日本仔 於 12-9-2011 14:14 發表

我要全心應付乒蕉,不能一心二用呀!
明天有蕉食(乒)蕉;有餅食(波)餅.......

發新話題