36 12
發新話題

大運會直播

睇尚坤面上既瘡
都知佢好努力咪書

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2011-8-16 21:45 發表
睇尚坤面上既瘡
都知佢好努力咪書
82% AGREE
<-->
.

話時話個表好似係琴日的

http://big5.cntv.cn/gate/big5/sp ... 110820/104919.shtml
大運乒球男雙決賽 許昕/閆安-陳建安/王翊澤
本帖最近評分記錄

Rao JW ko 咗范... ...   (個樣似畢到業o既大學生奪金)

引用:
原帖由 bb19982s 於 2011-8-20 14:56 發表
http://big5.cntv.cn/gate/big5/sp ... 110820/104919.shtml
大運乒球男雙決賽 許昕/閆安-陳建安/王翊澤
係咪我睇錯=,=?
點解條友會話台北果2個係直板

咁女仕講稿, 比男仕粗心(錯咗唔使賠錢); 事例: 早角有橫板變直板; hk有黑強變黑芹

Thank you for sharing

而家有無任何既乒乓球賽事直播= =
YEO
正手 : 狂飆3
反手 : baracuda

Thank you for sharing

Thx for sharing

我想問許昕唔係職業球員嚟既咩?
(曹燕華乒校畢業之後就一直打乒超聯同國家隊)
典解凸然間變咗大學生既?
佢而家讀緊邊間大學呢?

引用:
原帖由 于子朗 於 2011-8-21 00:33 發表
我想問許昕唔係職業球員嚟既咩?
典解凸然間變咗大學生既?
佢而家讀緊邊間大學呢?
咪傻啦, 大陸話佢係就係架啦, 讀邊間? 你想佢讀邊間咪邊間囉!

thank

引用:
原帖由 于子朗 於 2011-8-21 00:33 發表
我想問許昕唔係職業球員?既咩?
典解凸然間變?大學生既?
佢而家讀緊邊間大學呢?
.............. LIKES FACE, LIKES GOLD, SO ENTER HUI TO UNIVERSITY TEAM. HE MAY NOT GRADUATE IF HE'S STUDYING FAMOUS SHANGHAI UNIVERSITY BECAUSE HE'S TOO BUSY.

<-->
.

36 12
發新話題