28 12
發新話題

弓起 wayne ka lun 取得西頁區冠軍

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:45 移動

弓起 wayne ka lun 取得西頁區冠軍

我見你寫得咁好, 不禁從你的FACEBOOK 轉貼了過來, 希望你不要介意

wayne ka lun :
今日的西貢區區賽~ 讓我打"瘋"了!我的發揮、狀態異常的好!因為今年是我最後一年​用本區身份去打,所以我選擇括了出去、選擇了去搏命!我好想在今​次比賽裡得到好成績和贏返我一直打都贏唔到既對手!幸運地!我做​到了!這個區賽讓我尋回了前一兩年打公開比賽的感覺!多謝今次和​我比賽既對手們!沒有你地既存在,我就無"火"了!多謝!

今日你的對手都好強, 但你都WIN晒。 勁!

弓起弓起弓起弓起

弓起家倫
板:黑水晶
展藝卓球

恭喜!

引用:
wayne ka lun :
...我好想在今​次比賽裡得到好成績和贏返我一直打都贏唔到既對手! ...
嘉倫兩年前西頁MD輸比振宇,上年輸比偉鋒,今年一次過攞番哂。好野!

gd:) congrat
主板: 黑檀5cs 正手:  國狂(國套)3 反手: Andro rasant

恭喜恭喜!

恭喜

恭喜

好波!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

congraduation

打得十分精彩,ka lun最後一場的一聲,轟動全場,回頭一望,4比1win 了
很有氣勢,好似龍虎門元始門的蚩尢門主(不敗戰神)

恭喜家倫!
正手反膠(Tibhar VIP)
反手長膠(Tibhar Grass D.TecS)
今期用Komann 訂做拍

congrad
Timo Boll ALC FL+Tenergy05+Roxon
Timo Boll ALC FL+Baracuda+Tenergy64

恭喜恭喜。
tungfai

弓起弓起
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

恭喜實再在打的太好了

恭喜
``_||私ゾやスギメ愛ウネエ*░(((

乒匯乒乓球會
逢星期四 8:00-11:00pm 歌和老街室內運動塲

congratulations
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

28 12
發新話題