發新話題

好多謝小閒

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-13 00:45 發表
剛剛在星期五晚, 同小閒打咗一鑊, 這是第二次給我感受到很大壓力,不個喜歡, 因為只有這樣才知道自己去到邊! 我諗要再苦練三年, 佢條友又矛進步, 或可打成平手.
我唔要等甘耐 ....你要快D大躍進呀!

引用:
原帖由 kensze 於 2011-8-13 10:50 發表
各位好波.............
幾時再打呀!俾個日期我拖人來玩呀

站定9月2曰時間地點一樣

回復 22# 的帖子

當晚幾乎奪冠(由尾計起),各大高手真系冇得頂,吞疍吞到唔使食消夜,多謝武神及小閒安排此球局,過咗一個過引的friday night.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-13 01:11 發表

前輩, no need support me, just 請我吃飯is ok
叫佢請埋我得唔得

重生乃超級報料熱線

雪先生,我今日同46教你的野,你要好好記往呀。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-13 23:29 發表

明白! 講真我已盡了...................
已我所知,你的字典旅面松來無個盡字。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-14 20:37 發表

個本字典應該係各下?
一定5係我,因為我5需要重新開始。

引用:
原帖由 kensze 於 2011-8-13 11:51 發表
站定9月2曰時間地點一樣
我已經找齊人,一共5位。哈哈哈哈!

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-14 21:04 發表

你要...........................
重生仔你問左何姑娘明晚是否得閒未呀?

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-15 00:28 發表

小朋友, 我明午問問!  < 20% 成功
明白,明天等你回覆。

Ok拉我地4位到到時在分組

發新話題