25 12
發新話題

想約任何組別高手打球

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

想約任何組別高手打球

想約任何組別的高手打球.

溫馨提示:
想約任何組別波友打球

這樣可能會有人復你
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

join

回復 2# 的帖子

謝謝師兄!

你咩組架,可否介绍一下你自己,請call6xxxxxxx

請不要留電話,用PM聯絡,謝謝!

我唔勁~~~
你地有位多, sin join me la
我公司有比賽,想打多D ja

未請教            
打每一球都要思考
享受每一球的變化

ncc321 二世

join

This post never ceases to amuse me ....

引用:
原帖由 小過童 於 2011-8-12 17:11 發表
溫馨提示:
想約任何組別波友打球

這樣可能會有人復你
佢意思可以理解為:
1. 他想和甲組中的高手打球;
2. 他想和乙組中的高手打球;
3. 他想和丙組中的高手打球;
4. 他想和戊組中的高手打球。

我是不是想太多了?!  
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

一句到尾...佢都係想同你打姐.....
引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011/8/13 01:00 發表

佢意思可以理解為:
1. 他想和甲組中的高手打球;
2. 他想和乙組中的高手打球;
3. 他想和丙組中的高手打球;
4. 他想和戊組中的高手打球。

我是不是想太多了?!  

我只是一個小丁而已。
底板: Yasaka Giaobao 5
正手: 紅雙喜天極II (黑)
反手: Butterfly Tenergy 64 (紅)

post officially hijacked.
引用:
原帖由 ninthuncle 於 2011/8/13 01:03 發表
我只是一個小丁而已。

回樓主

呢度有咁多球局,你可以報名參加.

我都想找高手....最低限度係國家隊喇 !!!!
不過...想還想....我還是日日都在想
討厭輸波,但無奈已成習慣!

繼老番波爾同老番師奶格之後...
不如派個老番山口組高手打下都好喎

我join,不過我係戊組仔。

join

引用:
原帖由 Yin=] 於 2011-8-12 17:01 發表
想約任何組別的高手打球.
大家都旨在有多些不同的對手交流下吧! 有機會打翻場. THX

回復 19# 的帖子

有空請pm
主板:XIOM OPUS(FL)    neo藍綿省狂(正)   Rakza 7(反)
副板:勁極2 (FL)  blue fire m1(正)  Vega pro (反)
下個目標:timo boll zlf

25 12
發新話題