發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

輝Sir:
我 + 風雲小子  3/5 ok!! thanks!!!!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

打波 + 食飯
bd_fan + 風雲小子
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 aa5436 於 6-4-2008 20:00 發表

唔係+埋龍的心咩
龍的芯不是版主呀!

謝謝 aa 妳的關心。

引用:
原帖由 44_66 於 7-4-2008 11:52 發表

係囉 ..... 6_6 吾識打波都去波局睇雜誌天啦 liness" />
六掃言行熟得,聞靜可愛 ma。

龍的芯典會同你靜靜坐埋一邊. ..........坐山觀苦鬥?

輝sir, 風雲小子都 confirmed!!
(似乎龍的芯都幾受歡迎 !?    典解呢? )

來日方長,等你!

引用:
原帖由 小過童 於 23-4-2008 16:42 發表
睇離要開兩圍檯

A 檯 vs B 檯 ........( 勁飲比賽 )
錦就要訂定檯先啦!吾係就要左敦【四圍酒】...........

打邊爐?
好熱氣下! 氣下!氣下!氣下!氣下!............

Sorry!
bd_fan 、風雲小子、龍的芯 齋打波。

see U all!

各位版主大大,因為今早要倍囡囡北上學藝 ,未能參與昨晚尾般 Party ,Sorry! Sorry!

Cheers for next time!!!!!!!!!!!!

發新話題
最近訪問的版塊