發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

我到
本帖最近評分記錄

aa 到我實到
本帖最近評分記錄

I should be ok to come. However, I don't know the roster yet. Can I reply after 15th of this month? Thanks!

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-4-4 23:21 發表
我到
引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-4 23:22 發表
aa 到我實到
引用:
原帖由 Cola 於 2008-4-4 23:47 發表
I should be ok to come. However, I don't know the roster yet. Can I reply after 15th of this month? Thanks!

我確認打波兼食飯
本帖最近評分記錄
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Richard Mak

6 : 45 到 打波兼食飯

Richard Mak
本帖最近評分記錄

打波 + 食飯
bd_fan + 風雲小子
本帖最近評分記錄
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

可能吾來得,老婆book左飛, 去macau玩

'飛'去Macau, 難得機會喎!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-6 16:14 發表
打波 + 食飯
bd_fan + 風雲小子
唔係+埋龍的心咩

I confirm I cannot come on 3/5 due important meeting at night! Sorry!

引用:
原帖由 Cola 於 2008-4-6 19:22 發表
I confirm I cannot come on 3/5 due important meeting at night! Sorry!
公事/會議要緊!

引用:
原帖由 aa5436 於 6-4-2008 20:00 發表

唔係+埋龍的心咩
龍的芯不是版主呀!

謝謝 aa 妳的關心。

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-7 10:02 發表

龍的芯不是版主呀!

謝謝 aa 妳的關心。liness" />
係喎
唔記得左呢個係版主局添^^"

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-7 10:02 發表

龍的芯不是版主呀!

謝謝 aa 妳的關心。
帶埋黎都唔怕啦....  4_4 都帶 6_6

係囉

引用:
原帖由 44_66 於 7-4-2008 11:52 發表

係囉 ..... 6_6 吾識打波都去波局睇雜誌天啦 liness" />
六掃言行熟得,聞靜可愛 ma。

龍的芯典會同你靜靜坐埋一邊. ..........坐山觀苦鬥?

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-7 12:54 發表

六掃言行熟得,聞靜可愛 ma。

龍的芯典會同你靜靜坐埋一邊. ..........坐山觀苦鬥?
帶埋佢來見下肆 Uncle 同肆姨囉........

發新話題