發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

請問官涌近九龍邊度呢?
想join飯局, 最好在旺角, 方便些, 謝謝!

佐敦地鐵站,寶靈街出口直行到尾就可以.

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-4-4 20:47 發表
請問官涌近九龍邊度呢?
想join飯局, 最好在旺角, 方便些, 謝謝!
唔通會過番香港或入去天水圍食咩

地點一定會在九龍

I would like to join too....thanks...
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-4 20:52 發表
I would like to join too....thanks...

Sure i come la
本帖最近評分記錄
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 21:06 發表
Sure i come la

有無分加??
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 21:45 發表
有無分加??
咁加..........5分喇

多謝輝SIR, 頭先發現你有粗言X語, 以示公正, 我扣了你十分
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-4 21:59 發表
多謝輝SIR, 頭先發現你有粗言X語, 以示公正, 我扣了你十分
是真的嗎

引用:
原帖由 james007 於 2008-4-4 17:22 發表
慈幼會人仕有九折!

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-4-4 17:20 發表
佐敦地鐵站,寶靈街出口直行到尾就可以.
謝謝八月, 先頭幾驚官涌近官塘!

http://hkttf.com/viewthread.php?tid=2469&page=1#pid27365

just kidding, but if u do again, i will ban your IP......as Dream Dream Man
香港乒乓網

哎也...............頂!!! 我去飲呀五月三日......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-4 22:30 發表
哎也...............頂!!! 我去飲呀五月三日......
5時恭候, 8時入席..我地6點開波...可以黎一陣呀

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-4 22:30 發表
唔來比三舊
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-4 22:33 發表

5時恭候, 8時入席..我地6點開波...可以黎一陣呀   
著住套老西打乒乓波咩唔通??

香港乒乓網

發新話題