發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

對不起呀...咁多位....聽晚臨時有工作...來不到呀.......sorry

各位兄弟姊妹,今晚我不能出席,心感抱歉

今晚我可能未能出席,要看看工作進度!請諒
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

相信今晚附近行人路將出現人龍

引用:
原帖由 kken 於 2008-5-3 07:43 發表
我來補上!
幾時到?!

happy today .....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-5-3 23:55 發表
happy today .....
今日幸得 feideepking 參與,另飯局增添快樂氣氛.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-5-4 00:48 發表
今日幸得 feideepking 參與,另飯局增添快樂氣氛.
Yes

這次好玩到暈, 多得八月先生照顧到場者; 另輝Sir清楚法例及案例, 令呢個Group超過其他網上group好多好多!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-3 21:57 發表

yeah ... 有幸與  走筲箕  唱飲
4生, 在下已在街上渠邊小解過, 真係頂唔住; 無計, 呢次各人都好有風格, 近年少見; 在下真係大開眼解!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-3 22:17 發表

如果 不材可以有幸見到 飛碟哥在渠邊小解 .. 才可稱為 大開眼界 啊
這是illegal的, 不見還好!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-4 01:47 發表

如果 不材可以有幸見到 飛碟哥在渠邊小解 .. 才可稱為 大開眼界
我諗起........一毛不拔 撥草尋蛇

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-5-3 22:21 發表

我諗起........一毛不拔 撥草尋蛇
輝Sir真係好文采!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-4 01:54 發表

我反而諗起 汝是否 金牛座
月頭就係

月尾就多數係巨蟹座

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-3 22:23 發表

放心 .. 汝不是   顏fook x
佢唔係顏福X, 佢係梁朝X... ...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-5-3 22:24 發表

我反而諗起 汝是否 金牛座
四生都好了解金牛對財以守為主!

發新話題
最近訪問的版塊