發新話題

【版主活動】5月3日 (星期六) 九龍官涌體育館 6:00-9:00 球局 + 飯局 ( Finished )

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-7 12:54 發表

六掃言行熟得,聞靜可愛 ma。

龍的芯典會同你靜靜坐埋一邊. ..........坐山觀苦鬥?
佢打嬴好多 uncle / auntie la...

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-4-8 17:35 發表

佢打嬴好多 uncle / auntie la...   
贏我唔到

因為我唔會同佢打

i email all booking confirmation to you, pls cfm upon rcpt.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 18:35 發表
i email all booking confirmation to you, pls cfm upon rcpt.
收到

一張紙 +2 分....三張紙最少加我 6 分.
本帖最近評分記錄
香港乒乓網

小星星話想用新方法開局, 你點看呀
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-8 20:33 發表
小星星話想用新方法開局, 你點看呀
絕對支持

不過如果好似我咁開完 post 幾日上唔到網就

咩方法都有利有弊

其實如果大圍都習慣現在呢個模式,又是否真的有需要、有必要去改呢?

固步自封有時都係一個不錯的做法,至少呢個做法已經係本壇的傳統

輝sir, 風雲小子都 confirmed!!
(似乎龍的芯都幾受歡迎 !?    典解呢? )
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-8 22:47 發表
收到

龍的芯受歡迎就係因為佢打得好過好多 Uncle 掛

引用:
原帖由 bd_fan 於 2008-4-8 22:47 發表
睇吓嚟緊嘅月賽有冇機會再同你地打吓波.

來日方長,等你!
乒道酬勤,聚友合群;康健舒泰,龍恆精神!

回復 53# 的帖子

join....!!!!
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Gary_Cheung 於 2008-4-9 00:21 發表
join....!!!!

引用:
原帖由 tonycheung 於 2008-4-9 00:29 發表
sorry for the delay, i conifrm.

使開 d
香港乒乓網

我想叫你 体開 d 姐....唔好誤會
香港乒乓網

好熱鬧呀!

I join too.

發新話題
最近訪問的版塊