發新話題

胡絲聯想, 任吹任講,得閑驚驚

你今日好反d未
仲有無胡絲聯想

..

樂富開槍案青年仍 危殆
星島日報 – 1小時32分前.. .
.

寄給朋友
列印
... .

.
.

生長在破碎家庭的一名20歲青年,昨晨在黃大仙樂富宏樂樓家中揮刀企圖自斬,祖母報警,西九龍衝鋒隊警員趕到,在大廈走廊受到襲擊,向事主連開6槍才將狂青制服,傷者送院搶救後,目前情況仍然危殆。

醫生替他檢查後,相信他身中5槍,分別在左手臂、左腰、左腋下和右盤骨,其中手臂兩槍射穿肌肉,故合共有7個彈孔。據悉,目前仍有2顆彈頭留在事主體內,要以手術取出。

事發在昨日早上,2名警員調查一宗企圖自殺案時,被男事主揮刀襲擊,警員開了6槍制止。男子身上多處受槍傷,一名警員亦被斬傷。
..
<-->
.

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-10 23:12 發表

I like帝女瓜
你都傻傻地 傻瓜 我媽咪話係"李後主"去國歸降"生動寫實序述唱曲內容、佢話: 鏡破 !就可以從圓吖!國破 !就好難從圓囉!

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-7 18:58 發表

有呀! 一日到黑都想打爆隻小x童
做乜風仔又出現

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-7 19:29 發表

風喜歡那時便那時吹 汝吹吾漲乎
因為佢係"瘋"

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-7 19:29 發表

風喜歡那時便那時吹 汝吹吾漲乎
清風原來你今晚咁得閒,種知我找你打波la。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-7 19:48 發表

佢條友呢排好似冇蒲頭打波
咁去左邊呀?

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-9-7 19:33 發表

係呀   吹咩
我吹你咩

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-7 19:49 發表

你個friend,冇找你打波咩?
我同他講過今個星期休戰。

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-9-7 20:02 發表

呢位小DeeDee, 唔冇貢核突
你核突先,大叔 ----->

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-9-7 20:07 發表

你核突先,大叔 ----->
聰聰,我都覺,個大叔核突先!

發新話題