39 12
發新話題

【週日沙田賽馬會早場】8月14日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

【週日沙田賽馬會早場】8月14日 (星期日) 10am - 12pm,已book場!

賽馬會壁球室....
2台2個鐘

玩法:首1鐘練習,第2個鐘玩2上2落
費用:$10

承蒙Richard大俠拔刀相助主持本周日波局,
敬希各新知舊雨頂力支持...謝謝!

本波局提供多球供練習用,參加者請帶備自己球拍出席。

現在有:
1) Ricardo
2) Alanchan
3) st3007
4) Friday
5) ice-wood
6) steven
7) ytellu
8) bbpps3a31

新朋友參加請於報名同時,PM閣下之name & 電話給我以便聯絡之用,謝謝

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-8-8 17:00
討厭輸波,但無奈已成習慣!

各位注恴...今次球局移師賽馬會...
分為 Room 1 and Room 3....
請注意
請注意

I Join!!!!!!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

Joint please.

留個位畀 steven 好喎....

welcome, all bro!

引用:
原帖由 poon 於 2011-8-8 17:29 發表
welcome, all bro!
Poon sir復出第一戰!!!!!!!!!!!!!!
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

hehe... Poon兄另有要事...未克出席...否則典會輪到我出場丫

引用:
原帖由 alanchan 於 2011-8-8 18:07 發表

Poon sir復出第一戰!!!!!!!!!!!!!!
本來真係可以復出打番場架.....不過...可惜又有另外工作要做!!!
而且...近呢幾個星期d場鬼死咁難book!...想打既沙田友快d來報到喇!!!
額滿即止架喇.....!!!!

i join thanks

i join
poon

引用:
原帖由 ethanwong 於 2011-8-9 19:06 發表
i join
poon
come, come, come!!!

引用:
原帖由 ytellu 於 2011-8-10 15:27 發表
仲有無位呀? 我都想來
有...來吧!!!
(果日記住較鬧鐘喇)

can i be the one please?

引用:
原帖由 Friday 於 2011-8-10 21:44 發表
can i be the one please?
come, come, come, !!!

移椅....今晚先講起好耐無見 ytellu....
引用:
原帖由 ytellu 於 2011/8/10 15:27 發表
仲有無位呀? 我都想來

由於報各已到差不多滿的情況,為公平起見,預留位的也要開放呢 !

明白!
引用:
原帖由 poon 於 2011/8/10 23:13 發表
由於報各已到差不多滿的情況,為公平起見,預留位的也要開放呢 !

小弟join!!!!

39 12
發新話題