33 12
發新話題

重生之路

本主題由 (=^x^=) 於 2018-2-17 15:33 設置高亮

重生之路

是日八月七日晚上, 跟一友人進入香港合法x塲, 無聊及受別人扶助之下, 嘗試了人生的第一次, 希望日後並沒沈倫x海,這才有生路!

唔好意思, 一時疏忽, post放錯位, 有冇板主或管理員幫手放回"吹水聊天", 謝謝!

本帖最近評分記錄
  • feideepking 黑暗指數 +10 倒王之王 2011-8-8 07:44
沒有了它,我彷佛失去了所有! 也好, 我或可重生!

雞場??

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-8-8 00:11 發表
雞場??

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2011-8-8 00:11 發表
雞場??
唔係卦
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

我5相信你無去過合法x場,

引用:
原帖由 小閒 於 2011-8-8 00:47 發表
我5相信你無去過合法x場,
去過!  不過唔識同矛興趣買呢味嘢 真係屎女屠生  都係矛第二次巧

引用:
原帖由 雪重生 於 2011-8-8 00:52 發表

去過!  不過唔識同矛興趣買呢味? 真係屎女屠生  都係矛第二次巧
未當娛樂下,

引用:
原帖由 小閒 於 2011-8-8 01:01 發表
未當娛樂下,
我曾兩天內橫掃豪江十大x塲, 亦未曾下一住. 八月七日之舉實屬以外, 善哉, 善哉!

謝謝!  Very good reaction

回復 9# 的帖子

雪生, 得閑入黎"屯門公園"打個round, 包保閣下以後"淨識打波"  !  
打波有贏過  吹水未輸過 !!!

回復 10# 的帖子

有了"它", 我實際擁有了一切 ! 也好, 我成人了 !  

回復 11# 的帖子

恭喜雪生, 青帶晉升紅帶 !  

占sir, 屯門公園有咩睇

回復 14# 的帖子

全世界最低級既紅燈區卦, 睇過之後, 十日八日"吾駛食飯"不特只, 閣下想由紅帶晉升黑帶..........難矣 !   

引用:
原帖由 kenfu 於 2011-8-8 11:11 發表
你咁有定力, 就約你上澳X實德打乒乓球, $150, 無需買籌碼, 有得吹海風, 又有三餐, 我覺得幾抵, 不過唔淮按1仔睇4仔.
x= ?

引用:
原帖由 占jim 於 2011-8-8 11:28 發表
全世界最低級既紅燈區卦, 睇過之後, 十日八日"吾駛食飯"不特只, 閣下想由紅帶晉升黑帶..........難矣 !   
貢各下頂得順冇

回復 17# 的帖子

雖然在下見識廣博, 經驗豐富, 食鹽都多過人地食米; 不過, 見到核突之處, 在下都要扯白旗 !  

引用:
原帖由 占jim 於 2011-8-8 12:07 發表
雖然在下見識廣博, 經驗豐富, 食鹽都多過人地食米; 不過, 見到核突之處, 在下都要扯白旗 !  
係!  至從我六歲去過後,嚡! 死人都會再去!

引用:
原帖由 聰聰 於 2011-8-8 12:37 發表

係!  至從我六歲去過後,嚡! 死人都會再去!
叫小閒陪你

引用:
原帖由 雪清風 於 2011-8-8 12:24 發表

貢我派我個FD重生兄個FD, 小閒出戰
你死啦! 搵小閒哥笨 哈哈.....哈哈(喂!快取d)

33 12
發新話題