66 1234
發新話題

【將軍澳區份子】

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【將軍澳區份子】

好彩無欠您$   (講笑)

~超級榮譽~

起底組

引用:
原帖由 歌尚 於 2011-8-4 08:58 PM 發表

你明明上年借左我$2000蚊, 還錢
我上年6 月中先入論壇 咪收錯數

~超級榮譽~

引用:
原帖由 歌尚 於 2011-8-4 09:07 PM 發表

kanlok, 你係九龍牛頭牛角乒乓球殺手....
利害,有料到

~超級榮譽~

引用:
原帖由 歌尚 於 2011-8-4 21:07 發表

kanlok, 你係九龍牛頭牛角乒乓球殺手....
果然強悍 我呢個唔出名ge 都俾你起到底
不過我係乒乓球新手唔係殺手

引用:
原帖由 歌尚 於 2011-8-4 21:18 發表

你係e個論壇留左唔少意見, 晚晚都成點鍾先Zzzzzzzzz, 仲係 新手
我呢d講就兇狠 做就......
理論吹水就得 技術新手到沒得再新手
不過點解你連我幾點訓都知

引用:
原帖由 歌尚 於 2011-8-4 21:23 發表

紫微斗數
高人 平時係邊度開檔?

我呢

回復 14# 的帖子

被起底了!!!!!!

好在你唔知者~(自爆)XD
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

厲害……咁都比你做到個research

66 1234
發新話題