發新話題

【完】調景嶺乒乓8月6日(星期六) 9-11am

【完】調景嶺乒乓8月6日(星期六) 9-11am

各位 early birds, 早場泥啦...已經訂到場,歡迎參加。
【調景嶺乒乓】8月6日(星期六) 9-11am 1枱2鐘
【人數】2人起...不多於4人
【費用】15元
【打法】2人以上者,或搓波,或計分。計分的話,不設長皇,贏一圈的自動禪讓。
【備註】球局開始前15分鐘在調景嶺地鐵站B出口等,敬希準時。
    參加者請自備球拍。首次參加者必須 PM 留電話本人。
Player 名單:
1) Riccardo
2) Ken (已確認)
3) mymchiu (已確認)

Full 左

候補名單:
1) PingPongLeung (隨時補上 )
2)

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2011-8-3 07:41

Riccardo兄可唔可以唔好成日咁早呀,,,,有冇夜晚打ka

我唸我仲Zzzzzz.....

我有興趣 不過8點真係太早

九點開始, ok?

WOW~ 我住果頭.......調景嶺邊度打?
思樂乒
eat to live, play & love
---------------------------------------------------------------------------------------
豈不知在場上賽跑的都跑,但得獎賞的只有一人?你們也當這樣跑,好叫你們得著獎賞。 凡較力爭勝的,諸事都有節制,他們不過是要得能壞的冠冕;我們卻是要得不能壞的冠冕。  所以,我奔跑不像無定向的;我鬥拳不像打空氣的。 (林前9:)

打的話...球局開始前15分鐘在調景嶺地鐵站B出口等...
等埋一齊進場.
引用:
原帖由 亞俊 於 2011/8/2 00:14 發表
WOW~ 我住果頭.......調景嶺邊度打?

咁就打九點啦.
我 book 到場的話會再 confirm 大家.
Thanks.
引用:
原帖由 mymchiu 於 2011/8/2 00:09 發表
九點開始, ok?

稍後或者開夜場...
到時你指教下我啦
引用:
原帖由 kanlok 於 2011/8/2 00:06 發表
我有興趣 不過8點真係太早

可以開平日晚上八至十...如果有人想打的話
引用:
原帖由 fly1983 於 2011/8/2 00:03 發表
Riccardo兄可唔可以唔好成日咁早呀,,,,有冇夜晚打ka

咁你繼續zzzZZZzzzz啦...not a problem at all.
引用:
原帖由 wilson2020 於 2011/8/2 00:05 發表
我唸我仲Zzzzzz.....

已訂到場,歡迎參加此局.

各位...,由於之前信息混亂,現再次 confirm,
已經訂場,歡迎參加

我打我打~~~~~

歡迎 Ken.
周六早上 8:45 在調景嶺地鐵站 B 出口等齊人一起去.
敬希準時
Thanks.
引用:
原帖由 ken 於 2011/8/3 21:18 發表
我打我打~~~~~

聽朝如果冇突發野要開工 (今晚九點後先確定到吾到)
可放我落候補名單,有人玩就比佢先,反正Sun我地都有局,可以嗎?

絕對可以哦...PingPongLeung.
拿...咁啦...今晚或周六早上你最後望一望呢個 post...見第4個無人你就自動出現得啦...
或者周六早上畀電話我...or SMS 我 confirm 都得.
Thanks.
引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2011/8/5 10:40 發表
聽朝如果冇突發野要開工 (今晚九點後先確定到吾到)
可放我落候補名單,有人玩就比佢先,反正Sun我地都有局,可以嗎?

回復 17# 的帖子

sorry,聽朝要開工,黎吾到,Sun morning見啦!

no problem PingPongLeung
See you on Sunday.
引用:
原帖由 PingPongLeung 於 2011/8/5 20:31 發表
sorry,聽朝要開工,黎吾到,Sun morning見啦!

發新話題