發新話題

【特別推介】: 防守王個人網頁

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

【特別推介】: 防守王個人網頁

http://hk.myblog.yahoo.com/wongcyalan

有得玩, 有得食, 仲有奬抽.................但只限於虛移空間上

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

資料來源 : 防守王網頁, 但以下食物已在防守王肚內.......    下次外賣, 唔該

http://hk.myblog.yahoo.com/wongcyalan/article?mid=6931
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

相中邊個系防兄呀

系咪最大件,企最左手邊個位呀

最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

我估係最高大威猛果個

最靚仔果個未係他  ......
香港乒乓網

引用:
原帖由 小過童 於 2008-4-3 15:57 發表
相中邊個系防兄呀

系咪最大件,企最左手邊個位呀
比人遮左一大忽都見到我大件?!?!?

回復 9# 的帖子

喂!! 咪攪到我好似比人槍擊死鬼左咁既款先至得架!!!??

點樣    i help you to delete la....好得人驚
香港乒乓網

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-3 17:08 發表
哈哈
打得少!! 都知你玩o者! 我百無禁忌呢!!
引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-4-3 17:08 發表
點樣    i help you to delete la....好得人驚
謝謝!!

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-4-3 17:11 發表
have already made a change
係都要剪我個頭出黎個wor你......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-3 16:01 發表

比人遮左一大忽都見到我大件?!?!?
哈哈........都系最大件,不過系企右邊
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

守生個Blog好現代呀!

回復 18# 的帖子

大佬, 有幾現代呀?!!?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-3 20:15 發表
大佬, 有幾現代呀?!!?
守大俠, 最少您着條褲夠現代!~

回復 22# 的帖子

唔只......佢直頭核突!!

引用:
原帖由 雪清風 於 2008-4-4 19:59 發表

汝條Ham Sup No
汝係咸風!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-4-4 20:03 發表
唔只......佢直頭核突!!
守生, 原來您好核凸出o架?!

發新話題